Cristian Gálvez deixa tothom glaçat: el mal tràngol 'ocult' que va viure a Telecinco

Tanmateix, l'expresentador de 'Pasapalabra' assegura que no va tenir res a veure amb el programa

Christian Gálvez amb ulleres de sol parlant per telèfon
Christian Gálvez reconeix que ha tingut problemes psicològics durant la seva estada a Telecinco | GTRES

L'estigma d'anar al psicòleg sembla que amb el temps, els anys i els avanços sociològics i tecnològics va desapareixent. Fins no fa molt, acudir a un psicòleg estava mal vist i fins i tot es jutjava i se l'acusava de 'boig' o 'boja'.

Cada vegada més persones reconeixen que van al psicòleg setmanalment, mensualment, com a forma de vida, per a cuidar i enriquir la seva salut mental. Així mateix, hi ha uns altres que reconeixen haver hagut de recórrer com a últim recurs, per a buscar ajuda emocional.

Un dels últims famosos a reconèixer que va decidir recórrer a un terapeuta per a superar una dificultat en la seva vida i una malaltia mental ha estat Christian Gálvez, qui durant 11 anys va ser el presentador del concurs 'Pasapalabra', concretament quan aquest programa pertanyia a Telecinco. Avui dia, és Antena 3 la cadena que té tots els drets d'aquest programa i el presentador actual és Roberto Leal.

Però, tal com va explicar Gálvez en una entrevista per a 'El País', no va ser la fama que li va proporcionar la televisió el que li va portar a la sala d'un psicòleg. Va ser l'èxit que va aconseguir com a especialista en la vida i obra de l'artista del Renaixement Leonardo da Vinci, ja que el Comité Español de Historia del Arte (CEHA) el va acusar d'intrusisme professional perquè no és un historiador qualificat i perquè va propagar «una idea sense fonamentació científica» sobre Leonardo.

«Veure que tanta gent em seguia fora de l'entorn audiovisual em va impactar. I això va ser més en veure que hi havia gent que criticava tot el que jo feia només perquè treballava en televisió», confessava el presentador.

L'escriptor va decidir acudir a un especialista perquè no entenia com alhora que tenia tantíssim suport, hi havia moltes persones darrere de les seves pantalles que li llançaven una gran quantitat d'odi. Hi havia usuaris en les xarxes socials que es dedicaven a criticar la seva faceta més històrica, simplement per ser el presentador d'un programa d'entreteniment.

«Em vaig partir en trossos i vaig haver de demanar ajuda»

Aquesta no és la primera vegada que Gálvez parla sobre la seva intimitat i el seu moment més crític. Ja havia explicat fa una mica més d'un any que va haver-hi una època en la qual «em vaig partir en trossos i vaig haver de demanar ajuda».

Afortunadament, la seva dona, Almudena Cid, li va recomanar visitar a un especialista. Amb el seu suport incondicional va decidir fer aquest pas i ara està agraït d'haver pogut demanar ajuda, haver sortit endavant i, per descomptat, haver pogut continuar amb la seva vida i la seva carrera professional.

De fet, l'exgimnasta és el gran pilar de la seva vida. Fa ja més d'una dècada que està al seu costat. En xarxes socials sempre tenen mostres d'amor mútues. Una relació bonica i sana i en la qual sempre s'han donat suport mutu. A les verdes i a les madures.

El presentador està preparant un nou projecte amb Mediaset

El madrileny, que fa un any que va deixar el concurs 'Pasapalabra', ha reconegut a 'El País' que en aquesta edició no el segueix perquè a gairebé no veu la televisió. Alhora ha explicat que es declara admirador i fan de Roberto Leal, el seu successor en aquest format que ara s'emet en Antena 3.

Christian Gálvez ha anunciat que està treballant en un nou projecte de televisió en Mediaset, que diu serà molt nou i del qual no ha volgut revelar detalls. Però, potser, el que més il·lusió li fa és haver-se embarcat en una producció teatral sobre la vida i obra de Chaplin, que compta amb el vistiplau de la família del famós humorista britànic. A més, des del mes de setembre passat col·labora en Rock FM parlant de cinema i Rock.


Comentaris

envia el comentari