Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió

«Algú hauria de frenar Christian Gálvez, pel seu bé»

Christian Gálvez està desfermat i la seva nova relació comença a passar-li factura

Christian Gálvez travessa un dels moments més dolços de la seva vida. El divorci d'Almudena Cid va ser un cop dur, però va recuperar el somriure en qüestió de mesos. La culpable de la felicitat del presentador és Patricia Pardo, substituta d'Ana Rosa i amb qui sorprenia tothom.

Els dos estan feliços i molt enamorats. Es troben a la primera fase de la relació, la més dolça i apassionada, i així ho proclamen als quatre vents. Tanmateix, tant desplegament d'amor comença a cansar algunes persones, que demanen a Gálvez una mica de contenció, més que res, per respecte a la seva exdona.

Christian Gálvez comparteix amb tots que està enamorat

La relació de Christian Gálvez i Patricia Pardo va agafar tothom per sorpresa, inclòs companys de professió amb els quals es creuen diàriament. Es tracta d'un amor clandestí després de la separació de Gálvez, que va sortir a la llum amb molta força.

La primera a pronunciar-se va ser la substituta d'Ana Rosa quan va confirmar al plató que estava il·lusionada, «estic feliç, si són roses floriran», comentava. Dies després, Gálvez publicava un missatge a Instagram que no deixava cap dubte. «Són roses, floriran», va escriure en una imatge d'unes roses i en clara al·lusió a la nova parella.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez proclama el seu amor per Patricia Pardo als quatre vents. | Catalunya Diari 

Des d'aleshores, l'expresentador de 'Pasapalabra' no ha deixat de declarar-se públicament Patricia, o «Paty» com l'anomena carinyosament. A Christian no li cal que li preguntin com es troba, ja que desprèn felicitat per si mateix.

Està enamorat i sent la necessitat imperiosa que tothom se n'assabenti. Per això, no ha dubtat a enviar un altre missatge d'amor a Pardo a través de les ones radiofòniques.

El madrileny treballa a Cadena 100 al capdavant del programa 'De Sábado con Christian Gálvez' i ha compartit amb els seus oients unes paraules precioses. Una nova declaració d'amor dirigida a la seva nova il·lusió, seguint la metàfora de les roses.

«Penso regar-les i tenir-ne tanta cura que tindrem el roser més bonic de Galícia, d'Espanya i del món sencer», començava dient. «I si demà marxen, junts recordarem que l'important és la passió i la perseverança dels jardiners», va afegir.

Christian Gálvez, acusat de «pedant»

La nova relació del madrileny ha creat debat a Espanya. Hi ha qui celebra l'amor, i més en temps de guerra, i n'hi ha que en comencen a estar farts. No hi ha cap dubte que tots dos estan enamorats, però cal anunciar-ho contínuament?

Mentre Pardo es manté més discreta, Christian Gálvez està desfermat. Ha donat carpetada definitivament a la seva exdona, Almudena Cid, i ara és una altra qui descontrola tots els seus sentits.

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Christian Gálvez oblida la seva exdona als braços de la gallega. | Instagram 

Tanmateix, tanta declaració d'amor i efusivitat comencen a provocar tedi i avorriment. Una declaració radiofònica va ser la gota que va fer vessar el got i molts demanen a Christian que pari i que mostri una mica de respecte per la seva anterior relació.

«No us escolto, però després del poema de Christian Gálvez faltant el respecte a la seva relació anterior menys, catet», publicava una usuària. «Quina persona més pedant, Gálvez», afegia un oient. «Quina necessitat de fer declaracions públiques que només haurien d'importar als interessats i evitar fer mal», publicava un altre.

La veritat és que aquesta actitud del presentador no és una cosa nova. Amb Almudena Cid, Gálvez es mostrava igual d'enamorat i també s'hi declarava constantment en públic. Lamentablement, en aquella ocasió les roses es van acabar pansint.