Primer pla de Christian Gálvez

Christian Gálvez es trenca en veure la foto que corre com la pólvora

Christian Gálvez no ha aconseguit superar encara la seva ruptura matrimonial

Sol passar amb freqüència que quan es trenca un matrimoni, un dels dos membres de la parella acaba patint més del compte. I, en aquest cas, Christian Gálvez en podria ser un clar exemple, ja que, des que se n'anunciés la separació, gairebé se l'ha vist en públic.

Christian Gálvez caminant pel carrer amb ulleres de sol
Christian Gálvez no està en el seu millor moment | GTRES

No ha encaixat bé que la seva dona decidís posar punt final a la seva història d'amor. Però, tot i que amb el temps va assumint que es tracta d'una cosa normal, que té cabuda a qualsevol família, encara li costa massa aixecar el cap.

Les darreres setmanes Christian ha rebut moltes mostres d'afecte per part dels seus seguidors, als quals el presentador ha intentat tranquil·litzar transmetent-los un missatge esperançador i d'optimisme. Alhora, es pot dir el mateix d'Almudena Cid.

L'exgimnasta està molt centrada en la faceta professional, on la seva estrena al teatre li exigeix molta dedicació i cada vegada se la veu més encantada. Fa uns dies va ser sorpresa per una coneguda col·laboradora de televisió, que va voler gaudir en primera persona de les seves qualitats interpretatives.

Es tracta de Pilar Rubio, que s'ha declarat una gran fan d''Una historia de amor', l'obra en què intervé Almudena. No obstant això, els dos protagonistes d'aquesta història han mirat de girar full com més aviat millor, i per això han procurat centrar-se en les seves respectives feines.

En alguna entrevista, l'ex del presentador ha reconegut que pujar a les taules ha estat un canvi d'aires, fins i tot li ha servit de teràpia. «Ara estic millor, he tingut un mal concepte de l'amor», admetia a 'El País'.

Entenia que «amb l'esforç de donar i donar arribaves al resultat. I l'amor és un altre estadi, em cal conèixer i donar-me a mi», assenyalava.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil mostrant una storie de Pilar Rubio de l'obra d'Almudena Cid
Christian Gálvez, sorprès pel missatge que li van dedicar a la seva ex | INSTAGRAM: PILARRUBIO

Per la seva banda, qui no ha volgut perdre's la funció ha estat Pilar Rubio, que va voler donar suport a l'esportista després de la seva separació amb Christian. La col·laboradora es va mostrar encantada amb el que va veure al teatre.

«El més emocionant que he vist. Felicitats, equip», va escriure a Instagram. Amb aquesta publicació va voler tenir un gest amb Almudena i la resta d'actors que prenen part a l'obra.

Va valorar, com no podia ser una altra manera, la força i el talent de l'elenc. Un gest que, sense cap dubte, pocs esperaven per part de la parella de Sergio Ramos. Sobretot perquè no se sabia que entre elles hi havia una connexió especial.

Encara que resideixi a París, sempre està disponible per fer costat a les seves amigues, com es va encarregar de demostrar fa uns dies. Sí, ja que va mostrar la seva satisfacció pel paper que tenia a la producció, i més d'un ha quedat sorprès pel bon fer sobre l'escenari.

Christian Gálvez va tenir un problema de salut

Christian Gálvez no sol pronunciar-se gaire a les xarxes socials, però de tant en tant vol comunicar-se amb els seus seguidors. I una de les últimes notícies que se'n va tenir tenien relació amb un problema de salut que el van obligar a passar pel quiròfan.

Una aparatosa caiguda mentre jugava a futbol li va destrossar la clavícula i va fer que hagués de ser intervingut. «Jugant un partit vaig caure amb la mala fortuna de fer-me trossos la clavícula», explicava.

Imatge de Christian Gálvez presentant el programa Alta Tensión amb un problema al braç
Christian Gálvez va aparèixer amb un cabestrell per presentar 'Alta Tensión' | Mediaset

Setmanes després i «després de la implantació de dotze cargols de titani començo la rehabilitació. Estic feliç i sé per què vaig haver de parar», afegia.

Tant Christian Gálvez com la seva ex han intentat ser molt discrets sobre la seva relació, ja que cap ha volgut aprofundir massa en el tema i l'única cosa que els preocupa ara és girar full. Saben que els espera un futur bonic, però serà per separat.