IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Chuck Norris deixa el cinema de forma definitiva per cuidar la seva dona malalta

L'actor creu que una injecció va provocar la malaltia irreversible que ara sofreix la seva dona Gena

Imagen de Chuck Norris y Gena.
Imatge de Chuck Norris i Gena. | Instagram

El famós factor Chuck Norris ha pres la decisió d'abandonar la seva carrera per amor. El protagonista de la famosa sèrie, ‘Walker, Texas Ranger’ deixa de costat la seva gran passió per dedicar-se al que realment estima amb tot el cor, la seva dona.

Segons anuncia la revista 'Good Health', l'actor ha explicat que Gena, la mare dels seus fills bessons de 16 anys, sofreix una greu malaltia des de l'any 2013. Tal com relata l'actor, els anys del cinema s'han acabat per a ell: «He abandonat la meva carrera cinematogràfica per dedicar la meva vida sencera a mantenir viva a Gena, això és el més important, que ella continuï amb nosaltres i que el que li ha passat a ella no ho sofreixi ningú més».

Chuck creu fermament que la malaltia d'ella va ser causada per una injecció prèvia a un escàner per comprovar les característiques de la seva artritis. Cal destacar que durant la primavera de 2013, els metges van posar tres injeccions a Gena en tan sols una setmana per facilitar la visibilitat de la ressonància magnètica.

Les injeccions portaven un contingut metàl·lic anomenat ‘gadolinium’ que és tòxic i que va danyar el sistema nerviós de la dona de Chuck i li va deteriorar de forma important els ronyons. Aquesta contaminació té efectes progressius i Gena cada vegada està pitjor.

La mateixa dona de Chuck explica que després de la primera injecció va sentir com si tot el seu cos es cremava i durant uns mesos va haver de quedar-se al llit. Ara tots dos s'han convertit en els dirigents d'una campanya contra les injeccions amb ‘gadolinium’ pels seus efectes tòxics. El matrimoni ja s'ha gastat 1,7 milions d'euros amb tractaments mèdics per combatre la malaltia de Gena, qui amb el pas del temps ha anat perdent habilitats malgrat l'esforç.

Cal destacar que l'actor també hauria de centrar-se una mica en la seva salut, ja que el passat mes de juliol, va patir dos infarts en tan sols un dia. L'actor, acompanyat de la seva família, gaudia en un hotel de Nevada quan Norris es va desplomar a terra. 

Després de ser reanimat i traslladat a l'hospital, va patir de nou un altre infart del qual també es va acabar recuperant. El matrimoni lluita avui dia ple d'amor i força per mantenir-se unit i sentir-se tan bé com sigui possible davant aquests moments tan difícils.


Comentaris

envia el comentari