IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les cicatrius de Kiko Rivera després de la seva reducció d'estómac

Kiko ha sortit de la casa de ‘GH Revolution’ com convidat VIP, i ha lluït tipet en el plató al costat de Jorge Javier Vázquez

Kiko Rivera ha terminado ya su estancia en el hotel de 'GH Revolution', y volvió al plató para lucir tipín
Kiko Rivera ha acabat ja la seva estada a l'hotel de 'GH Revolution', i va tornar al plató per lluir tipet | Lecturas

En unes imatges de la revista 'Lectures', Kiko Rivera ha lluït tipus en el plató de 'Gran Germà Revolution' al costat de Jorge Javier Vázquez. El fill de Pantoja ha sortit de la casa de Guadalix com convidat VIP del reallity. Davant les càmeres va ensenyar les cicatrius de la seva reducció d'estómac. «Si és que no sembla el mateix! Per descomptat, el seu pas per quiròfan li ha servit de molt».

Pese a las diferencias que hayan podido tener en el pasado, Kiko y Jorge Javier se abrazaron como si fuesen viejos amigos.
Malgrat les diferències que hagin pogut tenir en el passat, Kiko i Jorge Javier es van abraçar com si fossin vells amics.| Lecturas

 

Malgrat les diferències del passat, el presentador de ‘Telecinco’ i Rivera es van abraçar amb entusiasme. Després va mostrar el pes que ha perdut en les últimes setmanes, «al·lucinant». Les marques que li han quedat després de l'operació, mostren una «petita incisió» en la part alta de l'estómac.

Tan solo una pequeña incisión en la parte alta del estómago.
Tan sol una petita incisió en la part alta de l'estómac. | Lecturas

 

Kiko assegura que va entrar en ‘GH Revolution’amb altíssim estat d'ànim que quan el va ser com a concursant. Va entrar a la casa «tranquil» i «relaxat». Jorge Javier va aprofitar per preguntar-li sobre l'estat actual de la seva família després dels últims esdeveniments. Kiko solament es va limitar a contestar assegurant que, «tot està bé».

Jorge Javier quiso interesarse por el estado de la familia de Kiko
Jorge Javier va voler interessar-se per l'estat de la família de Kiko | Lecturas

 


Comentaris

envia el comentari