Els cinc abrics i jaquetes imprescindibles que encara pots comprar a Mango i Zara per menys de 30 euros

Encara es poden trobar grans dissenys i de tendència que tenen uns preus molt rebaixats i assequibles

El inicio de sus segundas rebajas proporciona mayores descuentos en las tiendas de moda.
L'inici de les seves segones rebaixes proporciona majors descomptes a les botigues de moda. | Imatge: Cedida.

La gran majoria de botigues de moda ja han anunciat l'inici de les segones rebaixes, etapa de descomptes on encara augmenten més els tant per cents de rebaixa en aquelles peces que han aconseguit sobreviure als primers dies. Però malgrat el que pugui semblar, encara es poden trobar grans dissenys i de tendència que tenen uns preus molt assequibles i rebaixats.

A CatalunyaDiari.cat van assenyalar cinc vestits de les rebaixes de Zara que es podien trobar per menys de 10 euros, i ara, hem trobat a la mateixa web d'Inditex i al seu major competidor, Mango, cinc abrics i jaquetes per menys de 30 euros que seran tot el que necessites per suportar l'hivern amb un 'look' renovat.

La gavardina més assequible

Gabardina Trench 'Oversize' de Zara por 17,99 euros (antes 49,95)
Gavardina Trench 'Oversize' de Zara per 17,99 euros (abans 49,95) | Imatge de: Zara.

 

Una de les jaquetes que mai passen de moda i han de ser una peça indispensable en el fons d'armari de qualsevol persona és la gavardina, i si és de color beix encara millor. Per sort, a la pàgina web de Zara encara es pot trobar una gavardina, també anomenada 'trench' de color camel per un preu de 17,99 euros. Encara estan disponibles les talles S, M i L però acabaran esgotant-se segur, ja que abans aquesta peça es venia per 49,95 euros.

L'abric de pell girada ideal

Abrigo efecto ante combinado de Zara, por 19,99 euros (antes 39,95)
Abric efecte pell girada combinat de Zara, per 19,99 euros (abans 39,95) | Imatge de: Zara.

 

El pèl i la pell girada són dos dels teixits característics de l'hivern i a Zara es pot trobar un abric que compleix a la perfecció amb aquestes característiques. Té el coll rodó i està realitzat en teixit d'imitació de pell girada i de pèl sintètic. Abans tenia un preu de 39,95 euros però ara es poden comprar les talles S, M i L per 19,99 euros.

L'abric més bonic

Abrigo desestructurado textura color verde agua de Mango, por 29,99 euros (antes 69,99)
Abric desestructurat textura color verd aigua de Mango, per 29,99 euros (abans 69,99) | Imatge de: Mango.

 

A Mango es pot trobar encara en totes les talles un abric que és el més bonic de les segones rebaixes. El seu color verd aigua el converteix en l'ideal per convertir-lo en el protagonista de tots els 'looks' d'hivern i a més, la seva forma és molt afavoridora. Aquest abric de cotó amb textura està a la venda a la pàgina web per 29, 99 euros, molt rebaixat, ja que abans costava 69,99 euros.

La jaqueta encoixinada del moment

Chaqueta acolchada de color calabaza metalizado de Zara, por 29,99 euros (antes 59,95)
Jaqueta encoixinada de color carabassa metal·litzat de Zara, per 29,99 euros (abans 59,95) | Imatge de: Zara.

 

Com no podia ser d'una altra manera, Zara ha estat una de les marques a apostar per dissenys encoixinats en les seves versions més 'oversize'. Actualment a la pàgina web de Zara es pot comprar una jaqueta d'aquestes característiques de color carabassa metal·litzat per un preu de 29,99 euros. Encara està completament disponible malgrat el seu anterior preu de 59,95 euros, així que és el moment perfecte per fer-se amb una com aquesta.

La parka que mai desapareix

Parka con puños a contraste y parches de Mango, por 29,99 euros (antes 69,99 euros)
Parka amb punys a contrast i pegats de Mango, per 29,99 euros (abans 69,99 euros) | Imatge de: Mango.

 

Any rere any hem pensat que la parka a quedar-se enrere, però aquest hivern, com no podia ser d'una altra manera, han tornat amb renovats dissenys on el color verd militar és el protagonista però amb grans afegits de cabell de colors. A Mango encara es poden trobar alguns models d'aquesta parka amb motius decoratius i punys de pèl sintètic de color blau elèctric que té més del 50% de descompte. Abans costava 69,99 euros però ara es pot comprar per 29,99 euros.


Comentaris

envia el comentari