IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els cinc aliments que no has de prendre amb l'estómac buit

Són els cítrics, els tomàquets, les begudes carbonatades, la brioixeria i el cafè

Esmorzar pot ser un risc si no ens fixem en els aliments que prenem | Catalunya Diari

És sabut per tothom que l'esmorzar és l'àpat més important del dia. Això es deu a que passem moltes hores sense menjar des de l'hora de sopar i tenim un dia sencer per afrontar amb força, per això és realment important prendre els aliments adequats per esmorzar. Ho creguis o no, no tots els aliments són aptes per tu i sobretot per prendre amb l' estómac buit ja que poden malmetre la teva salut. A continuació et mostrem quins dels aliments més consumits durant l'esmorzar no has de menjar pel teu bé.

Els tomàquets poden provocar un augment de la acidesa | Cedida

Tomàquets: Si tens úlceres d'estómac o refluxos has d'evitar els tomàquets ja que contenen una alta quantitat d'àcids tànnics, el que provoca que augmenti l'acidesa a l'estómac i amb ella empitjori els símptomes dels refluxos.

Les begudes carbonatades contenen gran quantitat de sucre i sodi | Cedida

Begudes carbonatades: Contenen gran quantitat de sucre i sodi que no són recomanables amb l'estómac buit. A més, poden malmetre les membranes mucoses i reduir el subministre de sang a l'estómac, i per tant els aliments es digereixen més lentament, arribant a causar estrenyiment.

La brioixeria causa gasos | Cedida


Brioxeria: La brioixeria com els croissants o les napolitanes és temptadora a l'hora de començar el dia però conté llevat, un tipus de microbi que irrita les membranes de l'estómac causant gasos.

Els cítrics causen irritació a un estómac buit | Cedida

Cítrics: Realment és l'aliment més discutit ja que causa irritació a l'estómac a algunes persones, i per tant es pot limitar o evitar el seu consum sobretot amb l' estómac buit.

El cafè pot augmentar l'acidesa | Cedida

Cafè o te: Tot i que és part del ritual matiner de molta gent cal assegurar-se d'ingerir la quantitat adequada de cafeïna al matí. El consum de te amb l'estómac buit pot causar nàusees i malestar estomacal. El cafè amb l'estómac buit pot augmentar l'acidesa i empitjorar els símptomes del reflux.


Comentaris

envia el comentari