IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Cinc consells per enfortir els braços

Aquest és un dels cinc consells per evitar la flacciditat dels braços. Foto: La Voz del Muro.

Us noteu els braços flàccids i no sabeu com posar-hi remei? La Voz del Muro ha publicat alguns consells, que hem resumit a sota. Moltes vegades només treballem els bíceps, però no fem el mateix amb el tríceps. Per aquest motiu, els exercicis estan destinats a treballar aquest múscul.

1. Flexions. Per fer-les correctament, les mans han d'estar obertes i situades just sota de les espatlles, i els peus lleugerament separats i l'esquena recta. A l'hora de realitzar l'exercici, hem de baixar fins que els nostres braços formin un angle de 90 graus com a mínim.

2. Fons amb banc. En aquest cas cal disposar d'un banc o utilitzar el primer esglaó d'una escala. El que s'ha de fer és estendre els braços i col·locar les mans al marge de l'esglaó, per després doblegar-los i formar un angle de 90°.

3. Elevació de barra. Per realitzar aquest exercici cal una barra o unes peses. El que hem de fer és inclinar-nos lleugerament cap al davant, mentre mantenim l'esquena recta, i estendre els braços cap a baix i pujar la barra cap al pit. L'exercici s'ha de repetir diverses vegades, preferiblement a un ritme lent.

4. Extensió de colzes amb peses. El que cal fer és col·locar-se;recte, amb els peus separats a la mateixa distància que les espatlles. Amb les dues mans;agafem la pesa ;i l'aixequem per sobre del nostre cap i la baixem per darrere. Com en l'exercici anterior, cal repetir el moviment.

5. Extensió amb peses. Amb una pesa a cada mà, dobleguem el cos en paral·lel a terra i col·loquem els braços al costat de la cintura per estendre'ls cap al darrere.

Aquests són només alguns consells senzills per enfortir els tríceps, però n'hi ha molts altres. El que cal fer amb tots, però, és ser constants i realitzar-los diversos dies durant la setmana.


Comentaris

envia el comentari