Cinc coses que hauries de fer a la nit si et vols aprimar

Fer exercici o beure mig litre d'aigua abans d'anar a dormir ajuden a perdre pes

Cinc trucs per aprimar-se | Cedida

Després d'un dia dur, la nit sol ser el moment per relaxar-se i tombar-se al sofà a veure la televisió. Tot i així, si es vol perdre pes, un canvi en aquesta rutina pot ser molt favorable perquè agafant certs hàbits abans d'anar al llit pot ser molt favorable a l'hora de rebaixar quilos de més. Segons explica 'El Confidencial', reduir el menjar del sopar no ajuda gaire, però hi ha cinc coses que poden contribuir a perdre pes:

1. Fer exercici. Al contrari del que la gent sol pensar, practicar esport a la nit no activa el metabolisme. Un estudi fet als Estats Units revela que al voltant del 65% de les persones que fan exercici a la nit asseguren que dormen millor perquè així s'elimina l'estrès acumulat durant el dia.

2. Cuinar. El menjar dels restaurants té el doble de calories del que cuinem a casa, per la qual cosa sortir a menjar fora a la nit no és una bona opció. Un estudi del 'Archives of Internal Medicine' recomana sopar a casa i a més preparar el menjar per al migdia següent.

3. Beure aigua. Una recerca feta per científics alemanys ha demostrat que beure mig litre d'aigua abans d'anar a dormir ajuda a perdre 500 grams sense fer cap tipus d'esforç.

4. Apagar el llum. Científics espanyols han comprovat que la melatonina ajuda a regular l'augment de pes, creant un tipus de cèl·lules que cremen les calories en lloc d'emmagatzemar-les. La melatonina aconsegueix el seu nivell més alt quan estem a les fosques, per tant, si no hi ha llum, és més fàcil perdre pes.

5. Controlar la temperatura. Segons dades de l'Institut Nacional de Salut britànic, tenir una temperatura ambient de 19 graus ajuda a cremar un 7% més de calories. A més, aguantar durant 30 segons sota un raig d'aigua gelada durant la dutxa ajuda a cremar altres 400 calories.


Comentaris

envia el comentari