Cinc mals hàbits que segur que comets en usar el desodorant

És important tenir la pell neta i seca abans de fer servir aquest producte

Cal tenir la pell neta i seca abans de posar-nos desodorant. Foto: Rolloid.net

L'ús del desodorant és diari en moltes persones i, fins i tot, els dies que tenim algun esdeveniment especial repetim l'acció més d'una vegada. Realment, però, l'utilitzem de manera correcta? Et mostrem cinc hàbits que hauries de tenir en compte en posar-te'n i no dur a terme, segons explica Rolloid:

  

  

1.Aplicar el desodorant just després de la dutxa. Com sabreu, aquest producte és més eficaç quan la pell és neta, però abans heu d'eixugar-vos bé amb la tovallola les aixelles.

  

2. Utilitzar-lo sobre la suor. Els efectes d'alguns desodorants no duren tot el dia i no passa res perquè els apliquem més d'una vegada, però abans s'ha d'haver eixugat bé l'àrea i que no hi hagi suor.

  

3. Posar-nos desodorant abans d'anar a dormir. Si ho fas abans d'entrar al llit, contribueixes a obstruir els porus de la pell, que és per on surt la suor. A la nit, si vols, pots utilitzar antitranspirants, que, a diferència dels primers, també controlen la transpiració.

  

4. Compte amb la quantitat. La gran majoria dels desodorants contenen productes químics i si te'n poses massa pots provocar que la pell se t'irriti.

  

5. Aplicar desodorant sobre la roba. Si no ho fas sobre la pell, no tindrà el mateix efecte. A més, depèn quina roba també pot quedar tacada si li apliques desodorants.

Aquests només són alguns consells, però et poden ser d'utilitat. Els coneixies?


Comentaris

envia el comentari