Cinc objectes que no és recomanable tenir al lavabo

L'ambient d'aquesta habitació de la casa no és l'idoni per a alguns productes

  
Hi ha objectes que deixem al lavabo per costum però que seria molt recomanable tenir-los en altres parts de la casa. Malgrat que és molt comú i la majoria de gent els guarda allà, la humitat, els canvis de temperatura i altres variables poden espatllar aquestes coses.

- Medicaments: Malgrat que molta gent té les medicines en una farmaciola dins d'un armari del bany, no és gens bo guardar-los aquí. Els canvis de temperatura constants i la humitat poden deteriorar-los.

  

- Raspall de dents: En deixar el raspall de dents al bany no tenim en compte que el 60% d'aquests raspalls conté matèria fecal només per estar aquí. A més, la humitat pot fer que el raspall no s'assequi completament entre usos, propiciant l'aparició de bacteris.

- Maquillatge: La humitat i els canvis de temperatura són els majors enemics d'aquests productes de bellesa. Tenir-los aquí farà que caduquin abans i que els colors d'ombres, colorets i pintallavis s'esvaeixin.


- Tovalloles: Posar les tovalloles netes al lavabo  propiciaria l'aparició de bacteris a causa de la humitat d'aquesta estada. Cal recordar que les tovalloles han d'eixugar-se completament entre usos i s'han de guardar en llocs nets i frescs.

- Pintes i raspalls: Aquests són una altra de les víctimes de la humitat del bany. Deixar-los en aquesta estada, fins i tot dins d'un calaix, farà més fàcil que s'omplin de fongs i bacteris que es puguin traspassar al cabell en raspallar-lo.

 


Comentaris

envia el comentari