ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Mercadona i Lidl venen cinc productes exclusius per menys de 4 euros

Els supermercats aposten per ampliar l'oferta amb productes innovadors i d'alta qualitat

Supermercados Lidl y Mercadona
Supermercats Lidl i Mercadona | CatalunyaDiari.cat 

  

Les grans cadenes de supermercats s'han convertit en els punts de venda principals, on es poden trobar tot tipus de productes. No només estem parlant d'aquells que utilitzem habitualment, sinó també dels més exclusius que s'ofereixen amb una gran qualitat i que cada vegada són més preferits pels clients.

Lidl i Mercadona són dos dels supermercats que s'han beneficiat ficant a la venda aquests productes més especials, d'ençà que es va conèixer que els proveïdors de les empreses d'alimentació són els mateixos que els de les marques blanques que aquestes cadenes ofereixen.

Ambdós establiments són els preferits pels clients, ja que ofereixen una gran varietat de productes i, inclús, de gran qualitat com els 'gurmet'. L'estratègia de Lidl i Mercadona consisteix a ampliar l'oferta amb productes innovadors i de qualitat.

Els cinc productes 'gurmet' de Mercadona i Lidl

Entre els productes més demandats pels clients d'ambdues cadenes, hi ha cinc a destacar pel seu sabor i per la relació qualitat-preu. Tots són productes 'gurmet' i d'ençà que van sortir a la venda han tingut molt d'èxit.

L''hummus' de Mercadona

Hummus del Mercadona
Hummus del Mercadona | Mercadona


L''hummus' de Mercadona és un dels productes més clàssics i exitosos que ofereix la cadena. El de Simply Greek és un dels més sol·licitats i es pot trobar a 1,39 euros. Es tracta d'un puré de cigrons amb un gran sabor i una textura exquisida que s'ha convertit en una de les opcions preferides pels aperitius, menjars i sopars.

El formatge cheddar English Farmhouse Mature de Lidl

El queso cheddar English Farmhouse Mature de Lidl
El formatge cheddar English Farmhouse Mature de Lidl | Lidl

 

Es tracta d'un dels formatges més venuts de Lidl i és considerat com un dels millors que ven el supermercat. Es tracta d'un formatge que es ven en bloc i conforma la gamma 'Deluxe' de la cadena. Té un sabor molt intens i es diferencia del clàssic formatge cheddar que es pot trobar en molts establiments, tot i la seva tradicional elaboració. La peça de 250 grams es troba a un preu d'1,99 euros.

Els ‘macarons’ de Lidl

Pack de 12 macarons de la gama 'Deluxe' de Lidl
Paquet de 12 'macarons' de la gamma 'Deluxe' de Lidl | Lidl

 

La dolça postra francesa, és una de les més exclusives que es venen a Lidl. Els 'macarons' també formen part de la gamma 'Deluxe' i tenen un preu de 3,49 euros. A cada paquet hi van 12 galetes italianes. Els que ofereix aquest supermercat estan fets de pasta d'ametlla i poden tenir sabor a xocolata, fruits vermells, mango o llima.

 

Les gominoles naturals de Mercadona

Las golosinas naturales de fresa y pera de Mercadona
Les gominoles naturals de fresa i pera de Mercadona | Mercadona

 
Els amants de les gominoles i dels productes naturals podran gaudir del nou producte que ha llançat Mercadona que compleix aquests requisits. Es tracta d'unes gominoles elaborades amb ingredients més naturals i, per tant, més saludables que les convencionals. Es venen amb sabor a fresa o a pera i cada paquet té un preu d'1 euro. A més, no tenen sucres afegits i el percentatge de sal és menor a l'habitual.

Les ‘chips’ vegetals de Lidl

Los 'chips' vegetales de la gama 'Deluxe' de Lidl
Les 'chips' vegetals de la gamma 'Deluxe' de Lidl | Xarxes socials

 

Els qui optin per una alimentació més saludable, però vulguin continuar gaudint dels 'snacks', ara poden trobar unes 'chips' vegetals que pertanyen a la marca 'Deluxe' de Lidl i tenen un preu de 50 cèntims. Cada bossa conté 100 grams i és una alternativa a les clàssiques patates fregides de bossa que contenen més grassa i més sal.


Comentaris

envia el comentari