IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cinc «superfícies difícils» molt fàcils de netejar, si saps com

Els millors trucs per eliminar la brutícia més difícil amb productes que segur tens a casa

 
Resultat de com queden els seients del cotxe després d'utilitzar aquest senzill truc | discountqueens
 
 
A tots ens ha passat que fent neteja freqüentment ens trobem amb objectes que no sabem molt bé com han de ser netejats. Òbviament, si busques al supermercat trobaràs productes especialitzats per a cada cosa, però tampoc és qüestió d'omplir l'armari de productes que només utilitzaràs una vegada cada cert temps. Teles molt absorbents, materials porosos, cantonades amagades... Són el que en diem «superfícies difícils». Aquí et presentem una llista de com eliminar la brutícia d'aquestes cinc «superfícies difícils»:

1. Els marcs de les finestres

Els marcs de les finestres són un dels racons de la casa més difícil de netejar. Però, empolvorant una mica de bicarbonat de sodi a les zones més brutes i aplicant unes gotes de vinagre, només haurem d'esperar uns segons per netejar-los fàcilment amb un raspall de dents o un bastonet de cotó. Finalment, utilitza un drap humit per retirar les restes d'àcid.

2. La butaca de pelfa

La pelfa és una tela molt absorbent i netejar-la amb aigua normal fa que es vegin taques i irregularitats. El millor per netejar una butaca de pelfa és netejar-ho primer humitejant amb alcohol etílic per després netejar-ho amb aigua destil·lada i amb ajuda d'un raspall dur.

3. La junta de les rajoles

És un racó relativament accessible, però el material porós de la junta de les rajoles fa que s'acumuli molta brutícia quedant fosques i amb un aspecte desagradable. Per retornar-los el seu color original, només hem de buscar per casa algun producte que contingui clor. Recomanació: mira entre els productes per netejar el WC. Una vegada tinguis aquest producte frega enèrgicament amb un raspall i deixaràs les juntes i les rajoles netes com el primer dia.

4. Gerros i ampolles de vidre

Si no tens un raspall que et permeti netejar per dins el fons dels gerros de vidre, no et preocupis. Mescla una mica de sal amb sabó i aigua tèbia, afegeix aquesta mescla al gerro i agita-ho tapant la boca del gerro amb el palmell de la mà. Esbandeix sota l'aigua i estarà llest. Si no, repeteix el procés una segona vegada.

5. Els seients del cotxe

Aquest potser és un dels elements més difícils de netejar. Simplement fes una mescla de sabó, bicarbonat de sodi i vinagre i remulla un raspall de fils durs per treure la porqueria. Així de fàcil.


Comentaris

envia el comentari