Cinc trucs per semblar més simpàtic

Amb aquests consells aconseguiràs semblar més atractiu a altres persones

Cinc trucs per semblar més simpàtic. | Cedida.

Desafortunadament, el gen del carisma no existeix tot i que la ciència sempre ens pot ajudar a obtenir alguna cosa que per diverses raons la naturalesa no ens ha donat. Els periodistes de «The Independent» han estudiat recents investigacions psicològiques i han fet una recopilació de mètodes que et podran ajudar a posar-te l'entorn al teu costat.

El primer truc es tracta de posar les celles arquejades i la cantonada dels llavis aixecats, ja que tenir una cara digna de confiança pot ajudar a semblar més simpàtic, segons els científics. Investigadors de la Universitat de Glasgow en un estudi de l'any 2014 van trobar quines són les expressions de la cara que fan que una persona sembli més digna de confiança i provoqui major simpàtia en els altres. Va resultar que les celles una mica arquejades i la cantonada dels llavis aixecats poder ajudar a semblar més simpàtic.

El segon truc és vigilar la teva postura. Els éssers humans jutgen pel seu llenguatge corporal immediatament. És un instint primitiu que serveix per avaluar el nivell de perill. La millor postura, segons els científics, és la que ens fa semblar relaxats i més oberts. Per exemple, recomanen mantenir l'esquena recta i les espatlles relaxades. És millor no demostrar a la gent que estàs incòmode, per això mateix els braços creuats no ajuden.

En tercer lloc, segons la revista «Psychology Today, un somriure real implica dos músculs de la cara, el zigomàtic major a prop de la boca i l'orbicular de les parpelles als ulls. Un somriure fals solament implica l'ús de la boca, a causa que els homes els resulta difícil falsificar el somriure amb els ulls. A més, un somriure fals és asimètric, generalment al costat dret de la cara i dura una mica més que la real, per això es detecta tan fàcilment.

En quart lloc, és molt important utilitzar emoticones en la nostra vida quotidiana, ja que vivim en una època on la comunicació escrita juga un rol important, i els missatges instantanis que enviem han creat un nou aspecte de relacionar-se entre les persones i molts cops poden arribar a substituir una conversació convencional. Això significa que encara necessitem mètodes per transmetre i percebre emocions, que s'envien amb aquestes imatges petites i faciliten la comunicació.

Finalment, el cinquè truc ens l'explica Jack Schafer, un exagent de l'FBI especialitzat en psicologia de l'engany, que va confessar a la revista «Psychology Today» que una lleu inclinació del cap a un costat o a un altre et farà semblar relaxat i comunicarà que no presentes cap amenaça al teu interlocutor.


Comentaris

envia el comentari