Clamor per la fotografia de Dani Martín a Tinder: Fins i tot respon Iker Casillas

El cantant ha denunciat amb humor l'ús fraudulent d'una imatge seva a l'aplicació

El cantant Dani Martín participant en un programa de televisió
Dani Martín s'ha pres l'anècdota amb humor  | GTRES

Tinder s'ha convertit en una de les aplicacions de moda per lligar. Molts són els que no dubten en fer-se un perfil en aquesta plataforma per trobar la seva mitja taronja o simplement per passar una bona estona sense la necessitat de compromisos seriosos. Mitjançant una fotografia i una breu descripció, els usuaris intenten tota mena de coses per captar l'atenció i aconseguir la cita desitjada.

Però el grau de verificació de les dades aportades deixa molt a desitjar. No hi ha manera de saber si la foto correspon verdaderament a la persona del perfil que tenim al davant i això pot portar més d'un disgust. Sobre aquest fet ha bromejat al cantant Dani Martín, que s'ha vist implicat de manera involuntària a l'app.

L'exvocalista de 'El Canto del Loco' ha tirat d'humor per denunciar l'ús fraudulent d'una fotografia seva en aquesta aplicació. Aprofitant que la indústria musical està travessant per un moment molt delicat a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, Dani Martín es troba més actiu que mai a les xarxes socials per generar contingut als seus prop de 800.000 seguidors.

Pel que sembla, un usuari de Tinder ha utilitzat una fotografia del cantant rebatejant-lo amb el nom d'Iker per fer-se un perfil fals per tal d'intentar lligar. Quelcom del tot surrealista tenint en compte el greu de popularitat de Dani Martín. L'artista ha fet públic al seu compte d'Instagram el que ha succeït sorprenent a tothom amb la seva reacció.

 

La reacció de Dani Martín

«A partir d'ara vull que m'anomeneu Iker, i per descomptat gràcies al tipus que creu que el de la foto té 30 anys... Felicitat absoluta! La putada és que quan aconsegueixis quedar, quin enredo d'explicacions», escriu el cantant juntament amb la instantània del perfil fals on l'usuari es descriu com extravertit i amant del senderisme.

La publicació de Dani Martín no ha tardat en tenir reaccions de tota mena cridant poderosament l'atenció de l'exfutbolista del Reial Madrid, Iker Casillas, que amb el mateix sentit de l'humor es preguntava si el perfil fals feia referència al seu nom o al d'Iker Jiménez, presentador de 'Cuarto Milenio'».

«Iker...Eh...Jo? Jiménez?», responia el marit de Sara Carbonero provocant el riure entre els fans de Dani Martín. El cantant no ha trigat a donar resposta a l'exfutbolista. «Iker sense més! Una abraçada molt gran», contestava.


Comentaris

envia el comentari