Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.

Clara Chía, clau en l'apropament de Gerard Piqué i Shakira

La nova parella del futbolista hauria estat el pont entre ell i la Shakira

Ja fa un any i mig que la premsa nacional i internacional s'han centrat en un únic tema. La sorprenent ruptura entre Shakira i Piqué ha acaparat tots els titulars. A principis d'any, després de tornar d'un viatge familiar a Orlando, el de Barcelona va comunicar a la de Barranquilla que ja no estava enamorat i va marxar de casa.

El català no va trigar massa a començar una nova vida al costat d'una jove estudiant de vint-i-tres anys que va conèixer a un local mentre ella treballava servint copes. Clara Chía li ha tornat la il·lusió i ha estat el seu suport més important en aquests moments tan difícils de la seva vida. Fins i tot, hauria estat ella qui ha parlat amb Piqué perquè parli amb la cantant i finalitzi el divorci de la millor manera possible.

Canvis en la vida de Chía

D'ençà que va esclatar la notícia del seu divorci, Gerard Piqué ha estat embolicat en una polèmica darrere l'altra. Les càmeres l'han perseguit durant tot i el dia i Clara Chía també va patir les conseqüències de la pressió mediàtica. L'estudiant de relacions públiques va haver de deixar de manera presencial per evitar els paparazzis.

L'esportista li va agrair la manera en què va afrontar la situació i li va demanar perdó. Durant els darrers mesos, la parella han parlat dels problemes que actualment té el futbolista i del futur.

La separació amb la Shakira estava fent efecte en la vida del culer professional fins al punt que no estava centrat i Xavi Hernández va deixar de comptar amb ell. Abans de marxar-se del club de la seva vida per la porta del darrere, va valorar la possibilitat de retirar-se.

Imatge de Shakira posant somrient a un photocall
Imatge de la cantant colombiana Shakira | Europa Press

Així ho va fer aquest passat dissabte, cinc de novembre, al Camp Nou, mentre la jove l'observava des de les graderies amb unes amigues. Piqué vol tornar a començar de cap i de nou i per això ha de tancar els capítols oberts. De moment, ja ha deixat el futbol i podrà centrar-se en els seus negocis de manera més activa i a estar al costat de Clara.

Clara Chía ha convençut al Piqué per negociar

Per una altra banda, després d'anunciar la retirada del futbol, sembla que els seus problemes amb la cantant podrien tenir solució. L'exparella s'haurien reunit amb els seus advocats en quatre ocasions, però cap de les reunions haurien estat satisfactòries. El principal dificultat és la custòdia dels seus dos fills, si no ja s'hauria tancat tot.

La Shakira vol endur-se a Milan i Sasha amb ella a Miami, allà és on té els seus compromisos professionals i ja va renunciar una vegada al seu somni per amor durant dotze anys. Sembla que ara que a Piqué no el lliga res a Barcelona, podria tenir el camí lliure per marxar. Segons Chelo García Cortés al programa Socialité va afirmar que aquest dilluns s'anava a produir una nova reunió entre la parella.

Imatge de Gerard Piqué amb Shakira.
Imatge de Piqué i Shakira | EP

La intenció és arribar a un acord sense anar a judici, ja que seria perjudicial per a tots dos i especialment pels nens, que ja pateixen les conseqüències de la ruptura. En un primer moment sembla que Piqué no estava disposat a facilitar les coses a la cantant. Principalment, perquè li va doldre que es filtrés informació a la premsa i que la cantant concedís l'entrevista a ELLE on va cantar dues cançons atacant-lo i explicant la vida privada de tots dos.

La jove Clara Chía hauria estat un pont fonamental en la separació del jugador i la cantant, ja que ha estat ella qui ha tranquil·litzat al jugador. Chía vol que arreglin les coses sense fer-se mal. Fins i tot, hauria estat ella la que ha convençut al Piqué perquè parlés les coses facilitant els desitjos de la mare dels seus fills.