Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.

Clara Chía, trista, pren una decisió radical amb Gerard Piqué: n'està farta

La xicota de Gerard Piqué estaria sobrepassada i destrossada

La ruptura més sonada d'aquest any ha estat, sense cap mena de dubte, la del futbolista del Futbol Club Barcelona, Gerard Piqué, amb la cantant colombiana Shakira. A ulls de tothom, semblava una relació perfecta i molt consolidada encara que, d'un dia per l'altra, tot això va canviar i va començar l'infern per la ja exparella.

És una olla de pressió. Formar part, avui dia, de l'entorn de Gerard Piqué és formar part d'un autèntic polvorí. Que si la separació amb Shakira, que si la 'Monotonía', que si la custòdia dels fills, que si els xiulets del Camp Nou i un llarg etcètera que omple pàgines i pàgines d'aquesta història de traïcions i nous amors.

El central de la Bonanova és el principal objectiu dels paparazzis i això ja comença a afectar el seu entorn més proper. Que li ho preguntin, si no, a la seva parella Clara Chía. La qual, de lluny, és la més damnificada de tota aquesta crònica, ja que va passar de ser una persona anònima a estar en boca de tota la premsa del cor.

A més, gran part del públic la considera la dolenta de la pel·lícula, especialment els seguidors i les seguidores de Shakira. La cantant, ha quedat com la gran víctima.

Des que va començar amb Piqué, Chía ha viscut diverses situacions incòmodes en el seu dia a dia. Una de les més sonades va ser la persecució de la premsa a la jove pels carrers de la ciutat comtal, mentre una amiga que l'acompanyava posava la mà a la càmera i demanava desesperada que la deixessin tranquil·la.

Malestar entre els treballadors

El que sí és evident és que la parella està molt enamorada. I és que el paparazzi Jordi Martín va afirmar aquest diumenge al programa de TelecincoSocialité que els dos havien decidit viatjar a París coincidint amb les finals de la Copa Davis que el mateix Piqué organitza amb la seva empresa Kosmos

Aquest fet va generar molt malestar entre els treballadors de l'empresa del català, ja que considerarien que, a causa de la seva relació amb Clara Chía, s'estaria allunyant de l'empresa i, per tant, la despreocupació del negoci per part del cap amoïnaria a tota la plantilla. Arran d'aquest malestar, Piqué hauria decidit fer un sopar de germanor amb tots els treballadors.

Una dràstica decisió

Com ja se sap, Clara Chía treballa a l'empresa de Gerard Piqué Kosmos. Encara que, la jove, ha pres una dràstica decisió amb el seu lloc de treball. Chía es torba al límit i ja no aguanta més la pressió mediàtica. Tal com avança Martín, estaria «sobrepassada i destrossada», fins al punt de no voler sortir de casa seva.

D'aquesta manera, la noia hauria deixat d'anar a la feina de manera presencial per por a trobar-se la premsa a la porta del seu domicili o de ser perseguida pels paparazzis pels carrers de Barcelona. Segons Jordi Martín, Clara Chía hauria desaparegut i hauria pres la decisió de treballar des de casa per no ser vista.