Primer pla de Clara Chía

Clara Chía signa un contracte de feina important gràcies a la cançó de Shakira

Clara Chía es fa d'or gràcies a la cançó de Shakira

Clara Chía ha fet un gir radical en la seva relació amb els mitjans després que ens sorprengués fa unes hores amb Gerard Piqué pels carrers de Barcelona. Concretament, van ser gravats entre rialles per un càmera d'Europa Press, que acompanyava un reporter que els preguntava per la seva vida privada.

Tot i que ha estat al punt de mira després que s'arribés a publicar que havia patit un atac d'ansietat, no era veritat. I malgrat l'enrenou que es va muntar després de veure l'ex de la seva parella, Shakira, atacar-la sense miraments, tot ha canviat per a ella.

Així, segons sembla, la jove catalana està canviant el xip i ara se l'ha vist molt més relaxada que de costum.

Clara Chía i el seu nou treball després del hit de Shakira

Aquestes imatges amb les quals ens impactaven passejant per Barcelona i rient de les preguntes del reporter que els abordava, ha fet que vegem una Clara diferent.

Imatge de Clara Chía i Gerard Piqué dins d'un cotxe
L'exfutbolista sap que Clara Chía aprofitarà el seu moment. | Europa Press

I és que, segons les imatges, no la veiem tan angoixada com tantes vegades s'ha dit. Tant és així, que la veritat és que el seu salt a la vida pública ja és tot un fet.

Això sí, tot i que se l'ha vist prendre's de broma tot el que els anava preguntant l'esmentat reporter, Clara Chía prefereix seguir la seva vida. I sap que Gerard Piqué sempre donarà la cara en aquells moments on la puguin angoixar una mica més.

Ella se sent molt més còmoda a les xarxes socials, més concretament a Instagram. El cas és que la parella de Piqué ha protagonitzat en els últims dies un vídeo per a la marca 'Anara by Ana Lérida'.

Estem parlant d'uns salons exclusius de la part alta de Barcelona. Uns en què ha estat protagonista la jove catalana, tal com ha informat El Periódico de Catalunya.

El canvi de xip de Clara Chía és un fet

La veritat és que Clara ha canviat força d'imatge i ja queden lluny aquelles fotos on se la veia patir quan s'acostava la premsa. Ara, ja despresa d'aquesta pressió inicial, sembla que tot s'ho pren de broma i la seva seguretat ha augmentat. Fins i tot les rialles còmplices amb el seu xicot denoten que no li està donant tanta importància que els gravin ni al què diran.

Foto de Gerard Piqué i Clara Chía.
Gerard Piqué amb Clara Chía posant per primera vegada a Instagram. | Instagram @3gerardpique

Signa un contracte amb un dels salons més notoris de Barcelona

Cal recordar que en aquella foto que Gerard Piqué publicava a les seves xarxes socials, Clara Chía lluïa una cabellera rossa mel amb metxes French Balayage.

Clara Chía caminant pel carrer
Clara Chía es mostra més segura davant de les càmeres. | Europa Press

I a més, resulta que a 'Anara by Ana Lérida' són experts en aquestes tècniques. Hi ha moltes famoses com a Blanca Suárez, Marta Torné o Nieves Álvarez, que hi recorren habitualment.

Al vídeo que s'ha compartit a les xarxes socials s'aprecia l'abans i el després de la jove catalana. El cert és que Clara Chía està canviant la seva manera de viure, de vestir i el seu estil de vida ha anat progressant. A més a més, sap que després de la cançó de Shakira la seva tirada mediàtica ha estat més gran.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp