Clara Lago dedica unes afectuoses paraules al seu ex Dani Rovira

L'actriu i l'humorista es van separar el mes de maig després de 5 anys de relació

Clara Lago s'ha declarat fan total de l'humorista Dani Rovira | Cedida

L’humorista Dani Rovira i l’actriu Clara Lago van ser una parella estimada per molts però el seu amor es va acabar el darrer mes de maig, després de 5 anys de relació. Els protagonistes de ‘Ocho apellidos vascos’ i ‘Ocho apellidos catalanes’ es van conèixer durant el rodatge d’aquestes pel·lícules, i tot i que s'han separat fa poc, sembla que no hi ha cap ressentiment per cap banda i que ambdós segueixen mantenint una molt bona relació.

Dues setmanes després de confirmar-se la seva ruptura, l’actriu Clara Lago ja donava mostres de la bona sintonia que unia a l’exparella, quan afirmava amb aquestes paraules: «Hi ha molt d’amor i molt d’afecte, i respecte per part dels dos», explicava, referint-se a la recent ruptura sentimental.

Clara Lago es declara fan de l'humorista

Ara, quasi mig any després, res ha canviat, i l’actriu ha volgut homenatjar al seu ex, promocionant amb una fotografia a través d’Instagram el nou espectacle de Dani Rovira, que presenta a Madrid, i que es titula ‘Odio’. D’aquesta manera, l’actriu es desfeia en elogis referint-se al talent de l’humorista:

 

«Aquest cavaller, que a part de ser un meravellós ésser humà, resulta que és una ‘puta bèstia parda’ de la comèdia, com tot el món sap, estrena aquesta setmana el seu nou espectacle a Madrid». A més a més, s’ha autodenominat «eterna groupie» del seu ex i ha reconegut que ja ha vist el seu espectacle més d’una vegada.

 

 

L’exparella manté a més la seva labor a la fundació que van crear ells mateixos anomenada Ochotumbao, que busca la millora del medi ambient i treballa per a les persones desfavorides i la defensa dels animals.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari