Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Clatellot de Belén Esteban a Campanario: «La teva maldat no es cura»

La dona de Jesulín amenaça en portar Belén Esteban als jutjats


En el seu moment, Belén Esteban i María José Campanario van protagonitzar molts conflictes, però semblava que ja havien fet les paus. No obstant això, ha esclatat un nou conflicte i la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat molt contundent amb la dona de Jesulín d'Ubrique

L'origen del conflicte

Arran d'uns comentaris de María José Campanario sobre Belén Esteban a les seves xarxes socials, la col·laboradora ha aprofitat la seva aparició a 'Sálvame' per demanar-li que no parli més sobre ella. És més, ha advertit que si no ho fa, «pot esclatar la Tercera Guerra Mundial».

Tot i això, María José Campanario ha volgut respondre i, Isabel Rábago, col·laboradora de 'Viva la vida', ha estat l'encarregada de comunicar les paraules de la dona de Jesulín. Així doncs, Campanario assegura que no callarà i que, a més, només ha parlat de Belén en un grup privat de Facebook i per tant, ha estat traïda per un membre del grup.

María José Campanario i Jesulín de Ubrique en una estació
María José Campanario ha utilitzat les seves xarxes socials per criticar a Belén Esteban | GTRES

Presumptament, María José Campanario s'ha dirigit a Belén Esteban com a «trista infeliç», «princeseta barata» o «babau». Això sense passar per alt que en els comentaris de Facebook també parla sobre la seva filla (Andrea) o el seu marit (Miguel Marcos).

És més, també fa referència a la relació que va tenir amb Jesulín: «Em tens por perquè soc jo la que fa vint anys que està Jesús Janeiro Bazán ... No un any i mig com tu, i sense casar-te». Això sense oblidar que també decideix amenaçar-la:  «Estic desitjant portar-te al jutjat» o «Resa pel teu bé, perquè segueixi callada».
 

La contundent resposta de Belén Esteban

La madrilenya no ha dubtat en contestar a María José Campanario a 'Sábado Deluxe'. En concret, Belén s'ha dirigit a Campanario i ha fet referència a la seva relació amb el torero: «Jo no he estat un clau d'una nit, carinyo. Per molt que et pesi, jo vaig tenir una relació amb ell. La nostra primera filla, no teva, va ser una nena desitjada amb moltíssim amor i és el millor que tinc a la vida».

Així mateix, ha afegit: «He parlat de la meva vida i de la del teu marit perquè formava part de la meva vida. Ara no, per això parlo del que em dona la gana. No et confonguis. Miguel treballa. No ha fet cap exclusiva, ni tan sols el dia de la seva vida, així que no l'anomenis».
 

Es dirigeix a Jesulín d'Ubrique

En la seva intervenció, Belén Esteban no ha obviat contestar a les amenaces de Campanario: «Demanda'm! Aquí l'única que ha estat condemnada per alguna cosa has estat tu. No t'equivoquis, María José, sé per on vas... Amb la meva filla tinc comunicació i amor i ella ho sap tot».

És més, ha afegit: «Estic farta de les teves amenaces, però saps una cosa? Estic curada. Espero que et curis de la maldat que tens. Et desitjo que siguis la meitat del feliç que soc jo amb la meva família. I a la nena ni la toquis. Ni l'anomenis, tu no. No tens ni dea, ni la coneixes, ni tu ni el seu pare».

De la mateixa manera, en aquest punt Belén Esteban ha volgut fer referència a Jesulín: «Dedicada a la meva família estic. Qui no s'ha dedicat mai és el teu marit. Vint anys parlant de la meva vida? Sí. Què has estat fent tu, que t'he vist al '¡Hola!'? Prou».

Per si no n'hi hagués prou, ha anat més enllà: «Escriu el que vulguis, però no et dirigeixis a mi perquè estic callada pel que estic callada. I això no ho dic per tu, perquè l'altre no sap on estudia ni com es diu el seu xicot... ». Amb aquestes paraules la col·laboradora ha volgut deixar clar que Jesulín d'Ubrique no es preocupa per la seva filla gran, Andrea. 


Les últimes paraules de la col·laborada de 'Sálvame'

Per concloure la seva intervenció, Esteban ha llançat un últim missatge a María José Campanario: «Si ensenyo el que hi ha al meu mòbil, quedaríeu molt malament. I que sigui l'última vegada que truques a algú de la meva família. Aquest que està al teu costat, vergonya hauria de donar-li per no haver donat la cara. Prou, perquè no em tallo ni un pèl».

D'aquesta manera, Belén ha tancat la polèmica amb María José Campanario. Ara bé, ella està disposada a continuar parlant i fins i tot fer esclatar una Tercera Guerra Mundial.