IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Vodafone cobra a una clienta fins a nou subscripcions no contractades i donades de baixa

La companyia va assegurar que no constaven les trucades a Atenció al Client, però sí que apareixen a la factura

Uno de los establecimientos físicos de la compañía
Un dels establiments físics de la companyia | Vodafone

Ana, una clienta de 'Vodafone', va denunciar a la companyia telefònica perquè inesperadament va rebre una factura més alta del que habitualment pagava. Va ser entre novembre i desembre, quan resulta que li van cobrar unes subscripcions que no havia contractat i que en adonar-se'n es va donar de baixa. Tanmateix, no resultava ser així segons indicava la factura, fet que va indignar la clienta.

Tot va començar amb un missatge que confirmava que s'havia donat d'alta a les subscripcions d'uns serveis de «pagaments a tercers», segons informa l''OkDiario'. El va rebre el 28 de novembre, però ella ni tan sols era conscient que es tractava ni havia consentit l'operació.

Així doncs, la solució va ser trucar al servei d'Atenció al Client per donar-se de baixa. No obstant això, va haver de realitzar diverses trucades per poder parlar amb ells fins que a les 23.00 hores va poder contactar amb els responsables, els quals li van assegurar que no li cobrarien.

Tot i això, fins a nou subscripcions, de les quals no s'havia donat d'alta, apareixien a la factura per cobrar-liDisset euros li demanaven i, davant la situació, va ficar una reclamació a l'Organització de Consumidors i Usuaris.

Els fets insòlits no acabaven aquí, ja que va rebre una trucada de la companyia i li van assegurar que no tenien constància de què hagués realitzat cap trucada al seu servei d'Atenció al Client. Quelcom que resulta estrany en veure com sí que apareixen reflectides a la factura.

Factura de la chica
La factura de la noia | OkDiario

La defensa de 'Vodafone'

Resulta que la companyia té establert un màxim de cinc subscripcions per línia i com a molt suposen un cost de 5,99 €, indica la companyia. Tot i que a Ana li cobraven nou subscripcions i 17 €. De fet, tan sols per una ja li cobraven 6,05 €, sobrepassant així el límit. 'Vodafone' s'ha defensat amb aquestes explicacions i remarca que intenten que les incidències perjudiquin mínimament els seus clients.


Comentaris

envia el comentari