INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Els clients de Media Markt, enfadats per l'incompliment d'una oferta de la companyia

La companyia ho ha justificat dient que es tractava d'un error informàtic
Imagen de archivo de Media Markt.
Establiment de Media Markt | Cedida

Els clients de Media Markt van rebre amb els braços oberts una oferta de la companyia d'electrodomèstics. L'empresa va oferir el mòbil LG V30, valorat en 899 euros, per només 299, incloent-hi, a més, una targeta San Disk de 64 GB de regal. Una proposta difícil de rebutjar pels amants de la telefonia, pels que molts van decidir aprofitar-la. 

 

Sorprenentment, la companyia només va mantenir la promoció durant 24 hores, el dia 27 de desembre, retornant, l'endemà, el preu habitual al telèfon mòbil. A més, aquesta no va ser l'única decisió impactant. Molts dels clients que s'havien fet amb l'aparell es van quedar sorpresos quan, al moment de recollir-lo, es van trobar sense una unitat per ells.

 

Com han informat diversos usuaris afectats per aquesta decisió, no es tracta que la companyia no disposi de suficients telèfons i hagin d'esperar un temps fins que arribin, sinó que la companyia ha descartat la possibilitat d'entregar-lis els dispositius, pels que no podran fer-se amb ells. 

 

Imagen de la oferta de Media Markt.
Imatge de la promoció de Media Markt | MediaMarkt.

Una oferta errònia

L'argument utilitzat per la companyia distribuïdora de noves tecnologies ha estat d'allò més inesperada. A aquells qui s'han presentat en qualsevol de les sucursals de Media Markt, els han dit que l'oferta era un error o que no els podien entregar el mòbil. La resposta contrastava amb la donada a altres clients, a qui els han donat els seus aparells sense més problemes.

 

Imagen de uno de los correos enviados por MediaMarkt.
Un dels correus enviats per MediaMarkt per justificar la situació | Cedida

 

D'altra banda, molts altres han rebut un correu electrònic que notificava la «falta de stock» del producte, motiu pel qual, «en els pròxims dies», es tornaria els diners abonats pel pagament. «Ens agrada que els nostres mails vagin sempre carregats de bones notícies, encara que, en aquest cas, volem avisar-te que hem cancel·lat la teva comanda», explicava el missatge.

A més, s'ha enviat un segon correu electrònic a altres clients, a qui els han informat que «lamentablement» han hagut de cancel·lar la compra a causa que hi havia «un error en el manifest del preu». Com és evident, amb l'ús de les xarxes socials aquestes dues versions s'han trobat ràpidament, evidenciant l'error comès per la companyia. 

 

Imagen de uno de los mensajes enviados por la empresa.
Un altre correu enviat per Media Martk | Cedida

 

Impacte a les xarxes socials

Els clients insatisfets no han dubtat en mostrar les seves crítiques a través de les xarxes socials, denunciant la situació. Molts d'ells reclamen a la companyia que compleixi amb la seva oferta, pel que es troben recopilant firmes i documentació que acrediti que les diferents versions entregades per Media Markt són mostra de que no hi havia un error, sinó que no han volgut acceptar les peticions del seu públic. 

 

 

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari