EN DIRECTE

❄️ Els efectes de la forta borrasca Glòria a Catalunya

ÚLTIMA HORA

🚨 Retards a Rodalies per un atropellament a Barcelona

Clínica Baviera passarà a ser propietat d'una multinacional asiàtica

Els fundadors de la companyia seguiran portant la gestió
Imatge de l'exterior d'un centre de clínica Baviera | cedida

 

La multinacional Aires Eye Hospital serà la nova propietària de la Clínica Baviera, segons informa 'El Economista. L'institut oftalmològic ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la signatura de l'acord per la qual el grup asiàtic adquirirà un paquet accionarial majoritari.

A la nota que el Consell d'Administració de la Clínica Baviera ha enviat a la CNMV s'explica que «sis accionistes de la Societat titulars conjuntament del 69,353% del capital social de la Societat, han subscrit respectivament [...] compromisos irrevocables d'acceptació de l'oferta pública d'adquisició del 100% de les accions de la Societat». Això sí, els socis fundadors, Eduardo Baviera, Julio Baviera i Fernando Llovet seguiran tenint el 10% de capital social i seguiran sent els gestors de la companyia.


Aires Eye Hospital és una prestigiosa clínica oftalmològica amb 130 consultoris a Àsia i dos als Estats Units, on treballen més de 2.000 oftalmòlegs. Per la seva banda, Clínica Baviera és una de les grans institucions oftalmològiques d'Europa, on compta amb més de 75 centres repartits per Espanya, Alemanya, Itàlia i Àustria. «Volem formar el primer grup oftalmològic del món que estarà present a tres continents», ha explicat Eduardo Baviera sobre l'acord, que «suposa comptar amb un soci oftalmològic fort amb el qual unir coneixement i experiència, i afrontar els pròxims anys amb la fortalesa més gran possible».