IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els codis d'iPhone que et permetran activar funcions ràpidament

 

 

Coneixes els codis que et permeten accedir a funcions de l’iPhone com ara trucar amb número ocult o bloquejar trucades? Et presentem els més rellevants, que publica en un article La Vanguardia.

#31#

Aquest és el codi per permet trucar amb número ocult. Només cal marcar #31# i el telèfon on es vol trucar. El receptor no sabrà de qui es tracta i a la pantalla només apareixerà «número ocult».

*3001#12345#*

Per conèixer el senyal que rep el telèfon mòbil el que cal fer és marcar *3001#12345#* i trucar. Llavors apareixerà a la pantalla el «mode de prova» i caldrà prémer el botó d’encendre el telèfon fins que surti la pantalla per apagar el mòbil. Només cal que premis el botó d’inici fins que es torni a veure la pantalla principal. En aquell moment, apareixeran uns números, si van des de -40 a -80 el senyal és bo. La xifra pot arribar fins a -140, que significarà que no hi ha senyal.

*#06#

Aquest és el codi que et permetrà conèixer el codi IMEI del telèfon, que és necessari per poder alliberar l’aparell. Si el que es vol és bloquejar trucades o posar-les en espera, només cal que utilitzis aquests codis:

*33*PIN# per bloquejar trucades.

#33*PIN# per anul·lar el bloqueig.

*43# y llamar per posar trucades en espera.

#43# y llamar per anul·lar l’opció anterior.


Comentaris

envia el comentari