rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els col·laboradors de 'Sálvame' marxen i deixen Corredera sola a plató

Jesús Manuel va tornar a fer referència a l'exhumació de Franco i els seus companys van optar per abandonar el plató
Els col·laboradors de 'Sálvame', deixant el plató  | Telecinco

 

L'exhumació de Franco continua portant cua i arriba, en aquest cas, a sobrepassar límits insospitats. Aquest és el cas de 'Sálvame', on Jesús Manuel aprofita reticentment cada minut de pantalla per abordar la polèmica temàtica. Ha estat per això, doncs, que els col·laboradors del programa de Telecinco han vulgut dir 'prou' d'una manera molt explícita abandonant el plató.

 

María Patiño, Lydia Lozano i Chelo García Cortés, en aquest ordre, van ser les primeres a recriminar-li la temàtica i en abandonar el plató de Mediaset. Tot plegat, així mateix, es remunta dies enrere quan Jesús Manuel ja va rebre dures crítiques per parlar de la família del dictador espanyol.  

  

  

 

 

Continua la polèmica per l'exhumació de Franco

El passat dissabte, 29 de juliol, 'Sálvame' va viure un dels seus moments més controvertits només començar el programa. Mentre la presentadora Carlota Corredera estava parlant amb el públic, el plató va esclatar en veure que Jesús Manuel tornava a referir-se a la màxima.

 

Els col·laboradors, al fil de la reacció del públic present al plató de Mediaset, van sortir al pas de les declaracions de Manuel per demanar-li que ho deixés estar. En no fer-ho, doncs, els col·laboradors no van dubtar en aixecar-se de les seves cadires i abandonar el recinte

 

La sorprenent acció, finalment, va agafar per sopresa Corredera, que va intentar convèncer els seus companys perquè es quedessin a plató.

 

Carlota Corredera durant el programa de 'Sálvame' | Telecinco

 

Els col·laboradors fugen del plató 

Carlota Corredera no donava crèdit al que estava veient. En aquest sentit, doncs, va demanar els col·laboradors que no marxessin de plató, tot i que la seva temptativa va resultar inoperant. «No, no, no, no, no, digues-li que se'n vagi… Que s'agafi vacances…Ja no podem més… És molt pesat…», va comentar un dels col·laboradors del programa mentre marxava.

 

Minuts després i amb la polèmica tancada, María Patiño, Lydia Lozano i Chelo García Cortés van tornar als seus llocs, tot i que van assegurar que es tornarien a aixecar en cas de tornar a parlar de l'exhumació de Franco. 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris