IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Ada Colau: «Barcelona és una ciutat moderna i amb la primera dona alcaldessa, i bisexual»

L’alcaldessa de Barcelona relata que «si a algú li molesta la meva condició, que s’hi posi fulles»

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no és de les que s’arronsa davant les adversitats. La cap de files de Barcelona En Comú ja va sorprendre a tothom quan a finals de l’any passat va parlar obertament de la seva bisexualitat en comentar a ‘Sálvame Deluxe’ que havia tingut nòvia durant la seva joventut.

«La meva relació amb una nòvia italiana quan era jove, em va marcar», va revelar aleshores l’actual alcaldessa de la ciutat comtal mentre afegia que ho va viure amb total «naturalitat». Al fil d’aquella declaració, però, la mateixa Ada Colau ja volgut tornar a fer gala de la seva condició sexual relatant: «Barcelona és una ciutat moderna i amb la primera dona alcaldessa, i bisexual».

«Pot passar en qualsevol moment de la meva vida que jo estigui amb una noia»

Mitjançant una entrevista al canal de Youtube de temàtica homosexual i en defensa del col·lectiu de gais i lesbianes, ‘Devermut’, l’alcaldessa de Barcelona no s’ha mossegat la llengua en cap moment per reafirmar la seva tendència bisexual. «Pot passar en qualsevol moment de la meva vida que jo estigui amb una noia... Com he fet tota la vida», explica l’alcaldessa.

En ser preguntada si quan va explicar a ‘Sálvame’ que «vaig tenir una nòvia italiana quan era jove» ho va fer per intentar guanyar vots, Colau respon amb un taxatiu «no, perquè aleshores no hi havia eleccions».

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

«No vaig sortir de l’armari aleshores perquè ho he explicat sempre que m’ho han preguntat. Jo no m’he amagat mai de res», explica l’alcaldessa de Barcelona en al·lusió a la controvèrsia que van comportar les seves paraules a ‘Sálvame Deluxe’ a finals de l’any passat.

Finament, davant la insistència de les dues presentadores del canal, Colau referma «el més important és la naturalitat». En aquest context, doncs, Colau incrimina Jorge Javier Vázquez al·legant: «A mi em va sorprendre que en Jorge Javier, que és homosexual, se sorprengués de que jo digués el que vaig dir. He tingut novies, he tingut nòvios...».

 

«Tinc amigues polítiques que són ‘lesbis’»

Ha estat una altra de les revelacions de la màxima exponent del consistori barceloní a l’entrevista en qüestió. Colau, a la línia del que explica, revela que «tinc amigues polítiques que són ‘lesbis’, però no ho van explicant».

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la manisfestació de dissabte, 21 d'octubre a Barcelona
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la manifestació de dissabte, 21 d'octubre a Barcelona | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.cat

 

«No ho expliquen perquè no es volen definir només per això, però el cert és que tampoc ho amaguen», explica una Colau que deixa anar finalment una dura sentència: «No crec que explicar això em pugui perjudicar i si molesta a algú, que s’hi posi fulles».


Comentaris

envia el comentari