Primer pla de Kiko Matamoros

El col·laborador de Sálvame que defensa Clara Chía i rep crítiques dels seus companys

Kiko Matamoros ha defensat la noia

Kiko Matamoros tracta amb vehemència els temes del cor que cada tarda es posen damunt la taula a Sálvame. I així és com ha abordat l'atac que Shakira ha llançat amb una cançó al seu ex, Gerard Piqué, i a l'actual parella d'ell, Clara Chía. El col·laborador no ha dubtat a defensar la noia.

Ho ha fet després d'assabentar-se de les burles que la noia del culer està rebent per culpa de l'esmentat single. És més, no ha tingut cap problema a l'hora de dir alt i clar que el que està patint la noia es diu bullying.

Kiko Matamoros defensa Clara Chía

L'exmarit de Makoke ha vist que aquesta setmana a l'espai Mamarazzis s'ha revelat tot el que li està passant a la parella de Piqué. Pel que sembla, «tothom la reconeix i li canten la cançó». Una cançó en què la colombiana li dedica frases com «Vas canviar un Ferrari per un Twingo, vas canviar un Rolex per un Casio».

Davant d'aquesta informació, Kiko no ha dubtat a prendre la paraula a Sálvame per donar suport a Clara. I per denunciar públicament el que li està passant a la noia.

Ho ha fet dient: «Es parla que es riuen d'aquesta dona pel carrer, la menyspreen, li canten la cançó. I aquí i en altres platós s'ha justificat que aquest claríssim bullying es pot permetre perquè estem parlant d'una obra artística».

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía en un cotxe.
Kiko Matamoros ha titllat el que està vivint la xicota de Piqué de bullying. | GTRES
 

Fins i tot Matamoros ha ressaltat amb vehemència: «No entenc aquesta condescendència amb aquest bullying. A més, la cançó va directament contra Chía. Suposo que els mateixos que ho estan defensant són els mateixos que després es posen les mans al cap pel comportament de la gent amb un pel fet de ser famós».

Kiko Matamoros s'enfronta a una companya

El promès de Marta López Álamo ha vist que la seva postura no ha estat compartida per cap dels seus companys. Una bona mostra d'això és que ha protagonitzat per aquest motiu un enfrontament amb Lydia Lozano en ple directe de Sálvame. Ha passat quan aquesta ha dit: «Però què dius de bullying?».

I ell li ha preguntat: «Et puc insultar en públic perquè soc poeta i puc compondre uns versos?». Tot i que no ha convençut la canària, que considera que Clara no està patint assetjament per part de l'ex del seu xicot.

Tot i això, Kiko ha tornat a reiterar la seva posició afirmant: «Li diu que és ximple perquè canta: 'menys gimnàs i més entrenar el cervell'». I fent servir la ironia ha afegit: «T'ho diu com una poesia, aleshores no t'insulta, és una obra artística».

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a 'Sábado Deluxe' després de 'Supervivientes 2022'.
Kiko Matamoros s'ha enfrontat a Lydia per l'assumpte de moda. | CatalunyaDiari
 

Segur que Matamoros és conscient que la seva opinió ha generat un gran enrenou a les xarxes socials. En concret, són molts els espectadors que s'han posicionat a favor d'ell o, d'altra banda, que qüestionen la seva coherència en arguments.

Uns exemples són comentaris com: «Kiko defensa Clara Chía perquè diu que Shakira l'ha anomenat ximple i dolenta. Ell diu a Lydia que ha de rebre una pedrada. Això sense oblidar quan anomenava a Rocío, no només mala mare, sinó també mala persona».

Primer pla de Kiko Matamoros molt enfadat en un directe.
Kiko Matamoros rep diversos comentaris en contra de la seva opinió. | Telecinco
 

En aquesta mateixa línia trobem: «El rei del bullying donant lliçons sobre el suposat assetjament a Clara. Els té quadrats» i «A mi m'importa poc que la noia estigui afectada. Afectada estava la cantant, que li han posat les banyes a casa seva i al seu llit durant un any i menjant-se el seu menjar».

Sense oblidar altres missatges com: «Kiko recorda ara que la noia és una dona i la mare de Piqué també. Jo et vull recordar que Makoke també és una dona i la poses a parir. Feminisme selectiu».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp