Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

Els col·laboradors de 'Sálvame' van boicotejar l'entrevista a Olga Moreno: Hi ha proves

L'equip de 'Sálvame' no estava disposat a donar-li audiència a Olga Moreno i per això, van organitzar un pla B

Olga Moreno no té gairebé amics a 'Sálvame'. I tot perquè des de l'inici de l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, l'equip de 'Sálvame' va prendre partit i es va posicionar molt contundentment.

De fet, la gran majoria dels tertulians es va posar a la banda de Rociíto, encara que durant molts anys estiguessin animant el col·laborador Antonio David Flores. Segurament perquè desconeixien gran part de la història i que amb la publicació de les proves van veure que eren al costat equivocat.

La realitat és que cap treballador de Telecinco pensava que la cadena concediria un espai a Olga Moreno. En aquest podria criticar Rocío Carrasco i tornar a qüestionar el dur relat que ha estat detallant durant tres mesos. Per això, la nit en què s'emetria l'especial 'Ahora Olga', gran part de l'equip de 'Sálvame' va decidir donar l'esquena a aquest format i evadir-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anabel Pantoja va animar durant la tarda a diversos companys del programa a sumar-s'hi per celebrar el seu aniversari un cop acabés el programa. Per això, una comitiva del programa es va desplaçar fins a una luxosa terrassa de Madrid per celebrar l'aniversari de la neboda d'Isabel Pantoja. La festa es va poder seguir a través de les xarxes socials, ja que la mateixa Anabel va compartir diverses instantànies.

En elles es pot veure a Belén Esteban, Lydia Lozano i diverses companyes de redacció i producció que treballen diàriament amb les col·laboradores. També a la foto es pot veure a un dels directors del programa i que té una molt bona relació amb Anabel. Tanmateix, les imatges se'n van pujar per deixar empremta del bé que s'ho estaven passant.

Hi ha moltes persones que creuen que pujant aquest contingut a les xarxes es pretenia deixar sobre la taula un missatge molt clar. Aquest no seria un altre que deixar patent que no veurien l'entrevista especial d'Olga Moreno i que estava pensada totalment per destrossar a Rocío.

No obstant això, aquest boicot de les col·laboradores de 'Sálvame' no va servir perquè Moreno arrasés en audiències. I és que va acumular més de dos milions i mig d'espectadors, sent l'opció més triada pels espectadors en la nit de dimecres.

Ara haurem de veure si el programa queda amb un únic lliurament, o si pel contrari hi pot haver noves tandes com ja va fer Rocío Carrasco amb els seus especials.

El més curiós és que la nit abans al programa liderava a la xarxa una etiqueta que demanava el boicot a Olga. Però, a l'hora de la veritat van ser molts més els quals van sintonitzar Telecinco i no els que van apagar les seves pantalles.

Olga Moreno obre la porta a Antonio David

Que Olga Moreno s'assegui a Telecinco no ha agradat a ningú, però ha agradat encara menys el que va proposar Carlos Sobera durant l'emissió de l'especial. El presentador va dir de manera innocent que ara només faltaria per parlar Antonio David Flores. Una veu que segons sembla, podríem sentir aviat a través de 'Mediaset'.

Això suposaria el final del veto del col·laborador en la cadena. Després que aquest denunciés a la productora per a la qual treballava, en considerar que havia estat acomiadat de manera improcedent.

Amb l'arribada de Rocío Carrasco al grup, Flores va entendre que la seva ex havia demanat com a condició que l'acomiadessin a ell. Un extrem que de moment la cadena no ha confirmat, i per això Antonio David pretén que s'aclareixi a través de la seu judicial.