Com acabar amb el grup de pares de Whatsapp

Skoolpoint és una alternativa a aquest sistema que es va iniciar l’any 2014

Iker Gutiérrez, CEO d'Skoolpoint | Cedida

Els grups de Whatsapp s’estan convertint en un dels majors calvaris dels nostres dies i més si es tracta del format pels pares de la classe del nostre fill, on els missatges sense importància aparent i les discussions estan a l’ordre del dia. Uns emprenedors tarragonins han volgut aportar una solució al problema. Per això han creat Skoolpoint.

Skoolpoint neix l’any 2014 amb l’objectiu d’eliminar les converses infinites que es generen en aquests grups. Cap pare preguntarà una informació del col·legi perquè el propi centre serà el que adverteixi de tot el que és necessari referent al dia a dia. Tres escoles de Tarragona i Reus ja estan utilitzant el sistema i s’implantarà en més de trenta del Camp de Tarragona, com informa el diari de Tarragona.

Skoolpoint té gran quantitat de funcions que faciliten el vincle comunicatiu entre a família i l’escola, ampliant l’atenció a aspectes com el tractament de l’assetjament escolar. Agenda digital, publicació de notícies i novetats de l’escola... son algunes de les més de cent funcionalitats que configuren el sistema, gratuït sempre que no s’accedeixi a serveis avançats.


Comentaris

envia el comentari