Com aconseguir que WhatsApp no ens ocupi tant d'espai al mòbil

L'aplicació emmagatzema els arxius que rebem i els que enviem

L'aplicació WhatsApp ocupa molt més espai del que pensem. | AFP

Moltes vegades ens quedem sense espai suficient al nostre telèfon mòbil tot i no tenir gaires aplicacions instal·lades. La raó és que WhatsApp ocupa molts més gigues dels que se suposa perquè tots els arxius que compartim es queden guardats i ocupen un espai que no tenim en compte. Fotos, vídeos i àudios queden emmagatzemats a la carpeta d'elements rebuts i també a la d'enviats.

Tot i que molta gent creu que l'opció d'«Esborrar dades» serveix per suprimir totes les dades, aquesta simplement es limita a esborrar els xats i no pas els elements que estan emmagatzemats a les diferents carpetes. Per tant, no estem fent l'acció definitiva per recuperar espai lliure. És per això que el portal 'AndroidPit' ha explicat el que signifiquen totes aquestes carpetes que WhatsApp crea al nostre dispositiu i els tipus d'arxiu que s'hi van guardant. D'aquesta manera es pot accedir als continguts i esborrar tots aquells que ja no volem o no necessitem. Per això, cal accedir a la carpeta genèrica «WhatsApp/Media», la qual conté un gran nombre de subcarpetes a què es pot accedir per esborrar tot el que és innecessari per a l'usuari. Aquestes carpetes són:

WallPaper: aquesta carpeta conté els fons de pantalla que utilitzem a l'aplicació.

WhatsApp Animated Gifs: Aquí s'hi guarden els gifs que enviem i rebem.

WhatsApp Audio: Conté els àudios compartits en format .mp3.

WhatsApp Documents: Emmagatzema els documents enviats, normalment els que són Word, Excel i PDF.

WhatsApp Images: Conté les fotos que es reben i també les que s'envien.

WhatsApp Profile Photos: Aquesta carpeta guarda totes les fotos que hem fet servir com a foto de perfil.

WhatsApp Video: Emmagatzema tant els vídeos que hem enviat com els que hem rebut. Sol ser la carpeta que més gigues ocupa i la que és més necessari anar buidant habitualment.

WhatsApp Voice Notes: Conté les notes de veu que compartim amb els nostres contactes.


Comentaris

envia el comentari