Com jugar a Pokémon Go al teu iPhone

Aprofita aquest truc per gaudir del joc abans que ningú

Pokémon Go ja està disponible per iPhone. Foto: Cedida.

Tots hem jugat a Pokémon en algun moment de la nostra vida i per aquest motiu ara arriba Pokémon GO als nostres dispositius mòbils. La seva arribada serà durant aquest mes de juliol però BillionBytes ja et mostra com instal·lar-lo per tal de no esperar ni un minut mes. Tot i que, de moment, aquest truc només et permetrà gaudir del joc en un dispositiu iOS però de forma totalment funcional.

1. En el dispositiu, clica Ajustos - iTunes Store i App Store.

2. Clica el teu ID de Apple. (Si no has iniciat sessió, fes-ho amb l'ID d'Apple i la contrasenya corresponent que utilitzis dins d'aquesta aplicació).

3. Clica Ver ID d'Apple.

4. Si t'ho demana, torna a posar la contrasenya.

5. Clica País/Regió.

6. Clica Modificar el país o la regió.

7. Clica el nou país, en el nostre cas Austràlia (ja que és el lloc on el joc ja està disponible) i a continuació, clica Següent.

8. Llegeix els Termes i condicions i la Política de privadesa d'Apple, i clica Acceptar si estàs d'acord amb les condicions.

9. En el missatge que apareix, clica Acceptar.

El procés és molt fàcil però a continuació us deixem un vídeo que explica molt bé com fer tots aquests passos.

Un cop s'hagi canviat la regió i descarregada l'aplicació de Pokémon GO sempre podem tornar a l'App Store espanyola i continuar gaudint del joc sense cap tipus de problema. Cal destacar que per fer el compte a Austràia es necessita una direcció australiana, així que s'ha de buscar a Google "australian adress" i copiar qualsevol, ja que només és per fer el registre. A més, quant es fa el registre no és necessari posar el número de la targeta de crèdit.


Comentaris

envia el comentari