Com pot vendre Mercadona una crema de 80 € a 5 €?

Mercadona compra en quantitats enormes, fet que permet al fabricant multiplicar exponencialment els seus volums de producció

La crema que Mercadona ven per 5 € però que costa 80 € | Cedida

La crema de Sisbela, de venda en Mercadona per 5 €, tal com s'explica en aquest mateix periòdic, Espanya Diari, és la mateixa crema que Revitalizing d'Alain, comercialitzada pel mateix fabricador per 84,90 €. Aquesta disparitat de preus es deu a la producció en massa, i així ho explica el creador d'Alain Cosmetics: «Amb la venda en perfumeries o venda directa, les quantitats són més escasses. Mercadona compra en quantitats enormes que permet al fabricador multiplicar exponencialment els seus volums de producció. Encara que el guany sigui summament reduïda, amb els enormes volums de Mercadona pots obtenir major rendibilitat venent a cinc euros en els supermercats que venent en 60 o 80 euros en altres establiments».

La guerra de preus prové de la producció de Mercadona de la qual s'estima ven una mitjana de mig milió de cremes a l'any. Els costos de producció són molt reduïts i per tant Mercadona pot fer que el preu final sigui de 5 €. No és difícil arribar a la conclusió, llavors, del gran marge de beneficis que tenen les signatures d'alta cosmètica.


Comentaris

envia el comentari