IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Com s'utilitzen i per a què serveixen els estats de WhatsApp

WhatsApp ha creat una nova funció per als seus usuaris

WhatsApp ha creat una nova funció. | Cedida

WhatsApp celebra el seu vuitè aniversari i per això, l'aplicació ha decidit introduir una sèrie d'actualitzacions que permet oferir fotos i vídeos que estaran visibles durant un període de temps determinat, concretament 24 hores. Els usuaris podran compartir amb tots els seus contactes les imatges acompanyades de text i emoticones, segons explica 'Qué!'. Cal destacar que aquesta nova funció no influeix en la foto de perfil, però ha fet desaparèixer els antics estats on es podia escriure una frase.

Al blog de l'empresa expliquen que «aquesta nova i millorada funció permetrà mantenir informats els contactes de WhatsApp d'una forma divertida i senzilla». Per accedir a aquesta opció s'haurà de prémer a sobre la pestanya «Estats», al costat de «Xats» i «Trucades». Una vegada aquí, hi ha l'opció de crear el propi estat i de veure els que han fet els altres contactes. Es poden publicar fotos, vídeos o gifs del rodet o crear un contingut nou. També es poden afegir emojis, text o traços de colors.

Una vegada publicada, en la pestanya «Estats» dels altres contactes apareixerà un cercle que indica que hi ha una història nova. A més, hi ha l'opció de comprovar qui ho ha visualitzat, i poden respondre't a la imatge que has pujat. Finalment, cal destacar que la pestanya «Contactes» ha estat ressituada i ara podem trobar-la en el menú superior, al costat de la lupa.


Comentaris

envia el comentari