Com tenir dos comptes de Whatsapp en un mateix mòbil?

Disa i Parallel Scape, aplicacions per Android que permeten sincronitzar dos números diferents

Pantalla principal de l'aplicació Parallel Space | ticbeat.com

Aquelles persones que necessitin tenir en un mateix telèfon el número particular i el professional poden usar un terminal Dual SIM. Però, què passa amb les aplicacions que no admeten multi compte? Per exemple, Whatsapp. Per sort, existeixen dues aplicacions per Android que permeten utilitzar dos números a la vegada: Disa i Parallel Space.

Moltes aplicacions, tals com Facebook, Snapchat i Whatsapp no accepten més d'un compte. Per això, existeixen diferents aplicacions, com OGWhatsapp o WhatsMapp SOLO, alienes a la botiga oficial de Google. Des de Google Play, dues de les millors aplicacions per Android per poder tenir dos números diferents a Whatsapp són Disa i Parallel Space, que es poden descarregar legalment i de forma gratuïta.

Prèviament però, és necessari tenir en compte algunes consideracions. Per aconseguir tenir dos números a aplicacions com Whatsapp, fa falta tenir dues targetes SIM operatives amb números diferents i, almenys, una d'elles ha d'estar inserida al mòbil. A més, aquestes aplicacions funcionen amb mòbils Android que compleixin els requisits d'instal·lació.

En primer lloc hi ha Disa, una aplicació que utilitza diferents plugins externs, entre ells, el que permet tenir dos números de Whatsapp. El que fa és guardar un a dins de l'app oficial i emmagatzemar l'altre a Disa. Ambdós números tenen les opcions de configuració habituals.

Per altra banda, Parallel Space és compatible amb la gran majoria d'aplicacions comunes de telèfons Android i possibilita la creació de nous comptes de forma fàcil. Per aconseguir tenir dos números a Whatsapp, s'ha de polsar el botó «+» que hi ha a la part de baix i seleccionar l'aplicació en la qual es vol tenir els dos números (en aquest cas, Whatsapp). Després, tan sols cal omplir el registre normal de Whatsapp i realitzar la posterior verificació. Finalment, es podran utilitzar els dos comptes de manera sincronitzada, una des de l'aplicació oficial i l'altra des de la nova aplicació Parallel Space. 


Comentaris

envia el comentari