Com utilitzar els diversos efectes per escriure a WhatsApp

T'expliquem com enviar un text en cursiva, en negreta, en lletra ratllada i en font 'monoespai'

Els diferents efectes de WhatsApp | RAC 1

L'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp, com ja deveu saber, té noves actualitzacions constantment. En una de les darreres, va afegir la possibilitat d'escriure en negreta les paraules que vulguem remarcar, en cursiva, ratllada i fins i tot en font 'monoespai' en què tots els caràcters tenen la mateixa amplada. Si encara no saps com aconseguir aquests efectes segueix llegint perquè t'ho expliquem.

1. La negreta s'aconsegueix si davant del que volem escriure i al final, escrivim un asterisc, sense deixar cap espai entre l'asterisc inicial i la primera lletra, ni tampoc entre l'asterisc final i l'última lletra. Per exemple: *text en negreta*.


2. La cursiva es pot fer igual que l'anterior però en comptes d'escriure el que volem destacar entre asteriscs, ho escriurem entre guions baixos. Quedaria així: _text en cursiva_.


 

3. Per escriure un text que aparegui ratllat ho hem de fer entre titlles, i quedaria d'aquesta manera: ~text ratllat~. Si no sabeu com aconseguir aquest caràcter, ho podeu fer clicant «Alt» i marcant 126. Als mòbils en canvi, ja hi ha una tecla per obtenir directament una titlla.


4. Si vols escriure alguna cosa amb caràcters que ocupin el mateix, és a dir, en font 'monoespai' el que hauràs de fer és posar tres accents oberts al principi i al final del text. Si fas això, quedarà d'aquesta forma: ```font monoespai```.


D'altra banda, també es poden combinar diversos efectes. És a dir, si vols fer cursiva i negreta alhora, només has d'anotar els dos símbols que es fan servir per cadascun dels efectes. Quedaria així: _*text en negreta i cursiva*_.


Comentaris

envia el comentari