INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Com utilitzar la pell de la llimona per millorar la salut dels teus peus

Els peus són una de les parts del cos més perjudicades pel nostre dia a dia, però també es la part que rep menys esforç per la nostra part a l'hora de cuidar-nos
La pell de la llimona pot ser una bona aliada per tenir cura dels nostres peus. | cedida

 

La cura del nostre cos no és una cosa que només puguem fer al gimnàs o amb una dieta equilibrada. A vegades també podem realitzar petits gestos durant el nostre dia a dia que ajuden a millorar la nostra salut i l'estètica del nostre cos. L'ús de la pell de llimona als nostres peus és un clar exemple d'això, ja que pot convertir-se en un gran aliat per a la seva cura després d'un llarg dia de feina i de desplaçaments constants.

Els peus són una zona del cos que normalment està oculta als altres, especialment a l'hivern, i estan tot el dia coberts amb mitjons, mitges, sabates i altres tipus de peces de roba, raó per la qual moltes vegades se li presta molta menys atenció a la seva cura que al d'altres zones del cos. Però d'altra banda també és la zona que està més exposada a l'esforç físic, ja que suporten el vaivé diari de les nostres vides des de primera hora del matí fins al moment en què marxem a dormir a la nit. És habitual que als peus hi apareguin fongs o lesions de tot tipus, i per això és quasi fonamental que dediquem uns quants minuts al dia per cuidar-los.

 

En aquest sentit, la pell de la llimona pot ser molt beneficiosa en molts àmbits de la nostra vida, com millorar el col·lagen de la nostra pell i ajudar al rejoveniment, eliminar toxines i destruir gèrmens, millorar el procés digestiu i ajudar a enfortir el nostre sistema immunològic. A més de la pell de la llimona hi ha altres mètodes per deixar descansar els nostres peus que tampoc us prendran gaires minuts al dia, com per exemple posar-los en un baldi amb aigua tíbia i sal o donar-nos un petit massatge al final del dia. A continuació, us detallem una manera fàcil i ràpida de cuidar els teus peus amb l'ús de la pell de dues o tres llimones.

 

Colocar una pell de llimona als nostres peus és una bona forma de mantenir-los en bon estat. | cedida

PREPARACIÓ

 

  1. En primer lloc, treu la pell de dues llimones grans o tres de petites.
  2. Després col·loca-les sobre els teus peus de manera que quedin embolicats per elles i posa't els mitjons com ho fas habitualment.
  3. Deixa que les pells actuïn durant tota la nit.
  4. L'endemà, treu les pells de dins els mitjons per començar el dia amb normalitat. Amb aquest pas ja podràs observar que els teus peus estaran molt més suaus.
  5. Pots complementar aquesta acció amb l'ús d'una crema hidratant per millorar els resultats. 


Comentaris

envia el comentari