Muntatge amb una foto de primer pla de Tamara Falcó i parts d'una faldilla de colors i una blazer blanca

Comença l'estiu amb l'últim 'look' que ha lluït Tamara Falcó, 'blazer' i faldilla

Tamara Falcó estrena la 'blazer' tot terreny de Zara i la faldilla estampada més ideal de Pedro del Hierro

Per fi ha arribat el moment que tant esperàvem, l'estiu ha començat. Ja és aquí l'època de l'any més ideal de totes per poder estrenar els nostres conjunts més estiuencs. En aquesta ocasió, ho farem amb l''outfit' fresquet que ha lluït Tamara Falcó.

La filla d'Isabel Preysler ha estrenat un fantàstic 'look' format per un 'blazer' i una faldilla estampada. Dues peces superbàsiques imprescindibles que haurem d'afegir al nostre armari com més aviat millor. Si volem anar a la moda i tenir peces per a la nostra col·lecció càpsula d'estiu, aquesta és la nostra oportunitat.

El 'blazer' de Tamara està encara disponible a Zara, de manera que podràs fer-lo teu si t'afanyes. Encara que la faldilla pertanyi a la signatura de Pedro del Hierro, nosaltres et mostrarem altres opcions molt més econòmiques. Queda't llegint aquest article que te les mostrem totes.

Tamara Falcó sorprèn tothom amb el seu últim 'look' d'estiu

Ens encanta que hagi arribat l'estiu per poder lluir les nostres peces més fresquetes i còmodes. Encara que moltes persones es pensin que això significa renunciar a l'elegància, venim a demostrar que no té per què. Només necessitem trobar les peces idònies i nosaltres les hem trobat.

Storie de Tamara Falcó a Instagram fent-se una foto al mirall amb la mà a la cintura
Tamara Falcó té el 'look' ideal per a l'estiu | @tamara_falco, Instagram

Gràcies a Tamara Falcó hem pogut crear un nou look pels nostres esdeveniments més estiuencs. La filla d'Isabel Preysler ens ha servit una vegada més com a exemple d'inspiració per anar perfectes durant les pròximes setmanes. La 'influencer' ha optat per una americana blanca que pertany a l'última col·lecció de Zara, d'estil 'oversize', amb mànigues franceses i sense botonadura.

Model sentada a una cadira amb unes sandalies negres i una blazer blanca
'Blazer' maniga arromangada | Zara

Al 'blazer' hi ha afegit una faldilla 'midi' estampada de Pedro del Hierro. Es tracta concretament del model 'Gabriela', d'efecte aquarel·la en tons vermells i morats sobre un fons rosa empolsat. Costa actualment 118 € i està disponible a la web de la signatura.

Cames d'una model amb una faldilla de colors vermells
Gabriela, faldilla 'midi' estampada | Pedro del Hierro

 

Afegeix aquest bàsic al teu armari

Sempre intentem que tinguis les millors peces bàsiques i imprescindibles per aconseguir una col·lecció càpsula que ens salvi en moments de compromís. Una opció idònia per incloure és una americana de color blanc que ens ofereixi la major versatilitat possible. D'aquesta manera, podrem crear una gran quantitat de 'looks' diferents partint-ne.

Veient el 'look' que ha lluït Tamara Falcó, podem observar el toc elegant que aporta aquesta peça a l''outfit'. Per això, hem fitxat un 'blazer' de dona amb mànigues molt similar a la de la 'influencer'. En aquest cas, podràs trobar-la a la pàgina web d'El Corte Inglés, ja que és exclusiva en línia.

Torç d'una model de perfil amb una blazer blanca
'Blazer' de dona amb mànigues 3/4 i coll de solapa | Pieces

Es tracta d'una americana en to blanc amb mànigues 3/4 arrufades i colls de solapa. A més, conté folre interior i, igual que la de Tamara, no té botons. Resulta una peça perfecta de Pieces per protegir-nos de les nits més fresques d'estiu. Combina-la com tu vulguis, creant diferents estilismes. Actualment, està disponible per 39,99€. No et quedis sense la teva!

Una faldilla amb estampat Lurex

Per reemplaçar la faldilla que ha lluït la filla d'Isabel Presyler per una de més econòmica, et mostrarem la que hem trobat de Tintoretto. La marca ha dissenyat una faldilla preciosa llarga que crida especialment l'atenció pel seu estampat Lurex. Una opció genial per combinar amb l'americana blanca de la marca Pieces.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Muntatge d'una botiga d'El Corte Inglés al fons i una faldilla estampada en vermell i blanc
Faldilla llarga estampada Lurex | Tintoretto

Actualment, la trobaràs també a la pàgina web d'El Corte Inglés per 29,99 €. La tens disponible des de la talla S fins a la XL en vermell teula i en blau marí. Contràriament al 'blazer', aquesta faldilla també està a la venda a les botigues físiques.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!