IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Comencen les obres de reurbanització del tram nord de l'avinguda de Severo Ochoa entre l'Hospitalet i Esplugues

Aquest espai de confluència de les dues ciutats serà reordenat per millorar-ne l’accessibilitat, l’arbrat, el mobiliari urbà i l’enllumenat

Aquest espai de confluència de les ciutats de l'Hospitalet i Esplugues serà reordenat per millorar-ne l’accessibilitat, l’arbrat, el mobiliari urbà i l’enllumenat. | GOOGLE MAPS

Aquesta setmana comencen les obres del projecte de reurbanització de l’avinguda de Severo Ochoa, entre la carretera de Collblanc i el carrer d’Amadeu Vives, espai de confluència dels municipis de l’Hospitalet i d’Esplugues de Llobregat. Les tasques de millora, amb una durada prevista de quatre mesos, provocaran desviaments de trànsit a la zona.

El projecte, executat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb un pressupost d’1,2 milions d’euros, s’ha fet en col·laboració amb els consistoris de les dues ciutats i suposa la intervenció en més de 6.000 metres quadrats de vials, segons ha informat l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Els treballs tenen com a objectiu ampliar les voreres, suprimir el passeig central, millorar els trams d’escales actuals i construir una rotonda viària de 25 metres de diàmetre per regular el trànsit en la confluència de l’avinguda de Severo Ochoa amb els carrers de Gravina i d’Amadeu Vives.
 

El projecte de reurbanització també inclou la plantació de nou arbrat amb escocells coberts, la renovació de l’enllumenat, del mobiliari urbà i de la xarxa de clavegueram, el soterrament de les línies aèries de serveis i la pavimentació de calçades i voreres.


Comentaris

envia el comentari