YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El comentari d'un concursant de Gran Hermano que indigna les xarxes

S'ha iniciat una campanya a change.org on ja han signat més de 32.000 persones

És freqüent que els concursants de Gran Hermano facin comentaris desafortunats i tinguin sortides de to. El que no és tan habitual és que s'iniciï una campanya a change.org per expulsar a un concursant per un dels seus comentaris. L'objectiu d'aquesta campanya és Álvaro, i en ella ja han signat més de 32.000 persones. El motiu de tal indignació és que Álvaro va fer referència a l'abandonament d'animals.

Els habitants de la casa de Guadalix de la Serra parlaven sobre un incident en el qual un llebrer va acabar atropellat. Les paraules exactes d'Álvaro van ser aquestes: «A tu et preocupa el puto gos? Tu ploraries per un llebrer? Si jo atropello a un llebrer, jo em baixo del cotxe per veure si alguna cosa m'ha fet. Que li donin pel cul a l'anima! Que es mori!». Com és obvi, les xarxes socials no van trigar a reaccionar.

La resta de concursants va contestar a Álvaro, però el jove va seguir convençut del seu argument, cosa que va enfurismar encara més als espectadors. La petició de change.org demana a Telecinco «la irremeiable expulsió d'aquest senyor, per apologia a l'abandonament i omissió d'auxili a un animal moribund, i que s'atreveix amb condescendència, no solament a això sinó també a tractar a les dones, a l'altura de gens amb comentaris com: Jo abandono a les femelles en el mateix descampat que me les he follat.»


Comentaris

envia el comentari