El rei no s'ho pot creure: el comentari de Jaime Peñafiel que ha desfermat les crítiques a les xarxes

El periodista, citant una amiga, diu que «els reis mai s'han de ficar al llit amb putes, sinó amb senyores, perquè les senyores callen i les putes ho deixen anar tot»

El periodista Jaime Peñafiel ha fet un comentari masclista sobre la relació entre el Rei Joan Carles i Corinna. | CatalunyaDiari

Aquest passat dimarts, el periodista especialitzat en la casa reial, Jaime Peñafiel va fer una intervenció especial al programa que presenta Joaquín Prat, 'Cuatro al día', per opinar i valorar la informació que envolta la Família Reial, especialment el rei emèrit Joan Carles I.

Durant la seva intervenció al programa, Peñafiel va fer un comentari que l'ha portat a ser el centre de totes les crítiques. «Ahir vaig estar sopant amb una amiga meva de l'alta societat i ella em va dir que els reis mai s'han de ficar al llit amb putes, sinó amb senyores, perquè les senyores callen i les putes ho deixen anar tot», va dir el periodista.

Aquesta frase ha provocat una infinitat de reaccions negatives a les xarxes socials. Fins i tot, el mateix presentador de 'Cuatro al día' i els col·laboradors li van retreure les seves paraules. «Això és posar tota la càrrega a la dona només pel simple fet de ser dona», li va contestar Joaquín Prat. «¿Quina barbaritat, no? Quina vergonya», va comentar Esther Palomera. «És un comentari absolutament masclista, impresentable i impropi. És masclisme vomitiu».

Jaime Peñafiel es defensa de les crítiques

Després dels comentaris d'estupefacció dels presents, el periodista es va defensar dient que aquesta frase no era seva, sinó de la seva «amiga». Tot i això, Jaime Peñafiel ha assegurat que no li falta raó, afirmant que «ella ha passat per llits i no ha explicat mai res. En canvi, hi ha cortesanes que ho han deixat anar tot».

A més, la frase de Peñafiel també ha provocat una pluja de retrets en les xarxes socials, que davant seu comentari no han trigat a mostrar el seu descontentament.


Comentaris

envia el comentari