Els durs atacs que ha rebut la infanta Sofia després del seu debut en públic

La filla petita dels reis ha rebut algun comentari molt ofensiu

Sofia de Borbó al seminari 'El talent atrau el talent' en el 10è aniversari de la Fundació Princesa de Girona a Barcelona. Dimarts 5 novembre 2019
La infanta Sofia ha parlat en públic per primera vegada | Catalunya Diari

Ahir, la princesa Elionori la infanta Sofia es van sumar a la tradicional lectura del Quixot que cada any organitza el Cercle de Belles Arts. Aquesta ha estat la primera vegada que la filla petita dels reis ha parlat de forma oficial en públic.

Des que va decretar l'Estat d'Alarma encara no havíem vist a les filles de Letícia i Felip. Moltes van ser les crítiques que va rebre la Casa Reial per mantenir als seus nens d'amagat, a diferència del que han fet altres cases reials europees.

Així doncs, la infanta Sofia ha pronunciat les seves primeres paraules oficials en públic, en una iniciativa cultural de foment de la lectura. Les nenes s'han mostrat tranquil·les, assossegades i conjuntades. La imatge que han mostrat ha estat una mica menys institucional, evitant el rígid protocol. Les infantes han manifestat ser conscients de la greu situació que està vivint Espanya a causa del coronavirus, motiu pel qual han dedicat un espai als nens que han perdut els seus avis, i que com elles porten més d'un mes sense poder anar al col·legi.

Segueixen les crítiques a la Casa Reial i Sofia

Els seguidors de la Casa Reial demanaven a crits aquesta manifestació pública de les nenes, igual que els seus detractors que no han deixat d'atacar les actituds de Zarzuela. Malgrat aquesta aparició pública, recordem que és la primera vegada de Sofia, les crítiques no han cessat. Aquesta vegada el centre de les mirades era la filla petita dels reis que no ha quedat molt ben parada a les xarxes socials.

És cert que la lectura de Sofia ha estat pràcticament perfecta amb molta soltesa, igual que la seva germana Elionor. Amb aquest debut oficial, la infanta ha demostrat que també és capaç de donar la cara en públic. No obstant això, existeixen diversos usuaris de Twitter que no estan gens a favor de la infanta, fins i tot un usuari s'ha aventurat a enviar a Sofia a la guillotina, una cosa que han sortit a defensar diversos internautes.

Un usuari de Twitter ha decidit formular una enquesta, la pregunta era simple: «¿I tu? De quin equip ets? », acompanyada d'una foto de les Infantes Elionor i Sofia. El tuitaire Loaiza, per la seva banda, va decidir citar el tuit amb un comentari que directament deia «Team Guillotina». Aquest comentari ha causat un gran enrenou.

El que la Casa Reial pretenia amb aquesta lectura era calmar els ànims i mostrar la seva faceta més personal amb les nenes. Tot i els comentaris despectius, han estat diversos els que han elogiat la figura de Sofia, tot i que creuen que la seva aparició ha estat massa tard.


Comentaris

envia el comentari