IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El comiat de Christian Gálvez a Jaime a 'Pasapalabra' després de 38 programes

El presentador es va veure forçat a aturar el programa i va respondre als crítics a les xarxes socials

Jaime y Antonio en su último duelo
Jaime i Antonio, durant el darrer duel | Telecinco

Ni més ni menys que 38 programes. Això és el que ha durat Jaime a ‘Pasapalabra’, un dels concursants més duradors de la història del concurs de Telecinco. Per tant, la lògica imposava que se l’havia de premiar amb un comiat a l’altura, cosa que va fer Christian Gálvez a la perfecció.

El concursant perdia el seva cadira al concurs en mans d’un altre gran concursant, Antonio, en un duel tan llarg com èpic. De fet, van ser unes quantes les ocasions en les quals algun dels dos concursants va estar a punt d’emportar-se el pot del programa. Un pot que, atenció, ja ascendeix a 1.068.000 euros

Un comiat a l'altura

En total, Jaime ha acumulat 22.800 euros, una xifra impressionant encara que lluny dels 105.600 euros que porta actualment l’Antonio, el seu gran rival. Jaime Conde, de 26 anys i natural de Huelva, ha demostrat que l'edat no és un problema, i és que ja tenia experiència en altres concursos abans de participar a 'Pasapalabra'.

Momento de la despedida a Jaime en 'Pasapalabra'
Moment del comiat de Jaime a 'Pasapalabra' | Telecinco

 

El passat dilluns, 27 de novembre, va arribar «l’hora dels adéus» i Gálvez va aprofitar-ho per demanar un càlid aplaudiment per al jove, que ha demostrat ser un gran coneixedor de la llengua espanyola. Així mateix, el comiat va ser encara més emotiu tenint que alguns usuaris han acusat al programa ‘d’arreglar’ el concurs. Res més lluny de la realitat.

El comiat després de les crítiques

«El guanyador sempre necessita algú igual de gran que ell. Llavors, els dos es fan encara més grans», assegurava el presentador, que fa uns dies es despatxava a gust amb aquestes paraules: «Em vaig a posicionar a favor de vosaltres: no hi ha un manual que ens digui com sobreviure a l'èxit o al fracàs en televisió, ni a les xarxes socials. Per sobre de tota l'enveja i de tot el rancor, gaudiu».


Comentaris

envia el comentari