rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els companys de ‘Sálvame’ de Terelu estan molt afectats per la seva recaiguda del càncer

«Avui no és un bon dia per a la família de 'Sálvame'», va dir Kiko Hernández en començar el programa
Tots els companys de Terelu estaven molt afectats. | Telecinco

 

Aquest divendres va sortir a la llum que Terelu Campos va rebre fa uns dies una de les pitjors notícies de la seva vida. El càncer de mama que va patir l'any 2012 se li ha reproduït i la col·laboradora de 'Sálvame' haurà de tornar a lluitar contra aquesta malaltia de la qual pensava que ja estava completament curada.

 

Des que s'ha conegut la notícia, la seva germana, Carmen Borrego, ja ha parlat sobre el tema, donant tot el seu suport a Terelu i assegurant que «sortirà d'aquesta com ja va sortir abans». Després d'això també els seus companys de 'Sálvame' han volgut enviar tot el seu afecte a la col·laboradora, mostrant també molta tristesa per la situació.

Els col·laboradors de ‘Sálvame’, enfonsats

«Avui no és un bon dia per a la família de 'Sálvame'», començava dient Kiko Hernández només iniciar-se el programa amb tots els membres del mateix reunits enfront de la càmera i visiblement afectats. «La història, desgraciadament, es repeteix», continuava.

 

Així anunciava Kiko la notícia als teleespectadors, una notícia que haurà enxampat per sorpresa a tots aquells que no s'hagin assabentat abans, a través del comunicat publicat per la mateixa Terelu. Després d'aquestes primeres paraules de Kiko, tots els companys de la filla de María Teresa Campos aplaudien en senyal de suport a la col·laboradora.

 

Kiko Hernández durant el programa. | Telecinco

 

«Tots els companys estem commocionats, preocupats i molt, molt tristos», seguia dient Kiko. Després d'això era Belén Rodríguez qui explicava l'estat anímic en el qual havien vist a Terelu en una trucada d'ella que havien rebut abans del programa. «L'he vist amb ganes d'animar-vos a nosaltres per no caure ella», deia.

 

Assegurava a més que Terelu «ha passat dies de molta incertesa» encara que ara ja es pot dir que «és alguna cosa que està controlat i localitzat». Tot i això no hi ha dubte que, tal com ha dit Belén, «per a ella és un cop perquè havia remuntat».

Terelu Campos torna a tindre càncer de mama

«La pacient Teresa Borrego Campos presenta un nou tumor primari en la mama esquerra, per la qual cosa serà intervinguda en els propers dies a l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz. El procés està sent coordinat pel doctor Francisco Llop», és el comunicat amb el qual Terelu anunciava la seva recaiguda.

 

Imatge d'arxiu de Terelu Campos. | Europa Press

 

Després d'uns quants anys, la filla de María Teresa Campos haurà de tornar a lluitar contra la terrible malaltia que ja la va fer retirar-se temporalment de la televisió el 2012. Encara que aquesta vegada la col·laboradora està mostrant una enteresa admirable doncs el dia després de conèixer la notícia, el 28 de juny, va acudir al plató de ‘Sálvame’ com si res hagués passat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris