rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els companys de Terelu Campos li donen l'esquena a l'aniversari de la seva filla

Alejandra Rubio va celebrar el seu divuitè aniversari envoltada de la seva família
María Teresa Campos, Alejandra Rubio i Terelu Campos | CatalunyaDiari.cat

 

El 6 d'abril de 2018 serà una data que Terelu Campos mai oblidarà. Aquest dia, la seva filla, Alejandra Rubio, celebrava el seu divuitè aniversari, la majoria d'edat. L'esdeveniment va estar ple de felicitat i alegria, encara que també hi va haver espai per a la tristesa i desesperació.

 

Primerament, la col·laboradora de 'Sálvame', es va mostrar notablement afectada per la plantada de la majoria dels seus companys. Alguns col·laboradors del programa de Telecinco havien advertit que no assistirien a l'esdeveniment, encara que Terelu va confiar que es tractés d'una broma.

 

No obstant això, un cop va arribar al lloc de l'esdeveniment, la televisiva va confirmar el que ja li havien advertit. Pràcticament cap dels seus amics de plató s'havien acostat fins a la discoteca del centre de Madrid, deixant totalment abandonada a la presentadora, que va veure com ningú va respondre a la seva crida.

 

A excepció de Chelo García Cortés, qui va acudir en el paper de periodista, i Carlota Corredera, que sí que va acceptar la invitació, no es van deixar veure per la passarel·la més cares de 'Sálvame', representant un cop dur per a Terelu, qui no es va mostrar contenta amb el lleig gest que acabava de patir.

Alejandra Rubio va acabar estressada

Alejandra Rubio no va contestar als mitjans de comunicació | CatalunyaDiari.cat

 

El paper que va haver d'interpretar Terelu Campos va ser encara més gran en veure que sí que s'havien desplaçat fins al lloc una gran quantitat de mitjans de comunicació. Alejandra Rubio havia demanat no fer cap tipus de declaració, de manera que va haver de ser la seva mare qui donés la cara.

 

Va ser aleshores quan la col·laboradora de 'Sálvame' va confessar que la seva filla s'havia impressionat en veure tantes càmeres i focus. «S'ha espantat», va confessar, admetent que «si no hi hagués hagut aquest rebombori, si hagués estat com esteu ara, hagués estat estupenda».

Alejandra Rubio, acompanyada pels seus pares

Alejandra Rubio, acompanyada pels seus pares | CatalunyaDiari.cat

 

Terelu Campos i Alejandro Rubio no van dubtar en unir-se en favor de la seva filla. La presentadora televisiva va advertir als mitjans de comunicació que «no parlarà, la pobra», pel seu nerviosisme i al desinterès per convertir-se en una figura pública, com ho són la seva mare, la seva àvia i la seva tia.

 

Per la seva banda, el seu pare tampoc va desaprofitar l'ocasió per defensar la seva petita, reconeixent que els nervis van aparèixer «perquè és jove». «Jo no estic nerviós, perquè jo sóc més gran», va dir, amb un somriure a la cara, demanant comprensió per Alejandra.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris