La divertida i extrema competició d'obstacles, Eternal Running, arriba a Santa Coloma

El proper diumenge 30 de setembre tindrà lloc l'esdeveniment que cada any guanya més adeptes, i les inscripcions encara es poden formalitzar a la seva pàgina web

Maria Casajoanes en una de les proves de l'Eternal Running.
Una de les proves de l'Eternal Running. | Cedida

Queden pocs dies perquè arrenqui una nova edició de l’Eternal Running de Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà. El proper diumenge 30 de setembre, aquest municipi de la Conca de Barberà celebrarà l’espectacular carrera que combina esport i diversió. La prova, que s’ha celebrat en diferents països del món i que gaudeix d’un gran reconeixement internacional, es basa en fomentar la part lluitadora i de superació dels participants i l’ambient festiu. 

 

Una vuitantena d'obstacles a superar durant 10 quilòmetres de recorregut

L’eternal, és una prova esportiva amb unes característiques molt especials, ja que cada un dels participants ha de sortejar nombrosos i variats obstacles, a més de córrer, grimpar i arrossegar-durante els més de 10 quilòmetres de recorregut en els quals ha de superar una vuitantena d'obstacles. Entre els més originals i populars trobem el camió de palla, el tobogan invencible, la tela d'aranya o la zona d'escuma. 

Eternal Running a Santa Coloma de Queralt
Eternal Running a Santa Coloma de Queralt | Redacció

Proves de l'Eternal Running arreu del món 

Més de 120.000 persones de tot el món ja saben el que és participar alguna vegada en aquesta prova que porta a sobre més de deu anys de recerca incansable d’invencibles per arreu del món. Des de l'any passat que Santa Coloma de Queralt acull aquest gran esdeveniment esportiu, el qual es caracteritza pel fet que molts esportistes no hi participen per guanyar sinó per gaudir d'una jornada esportiva original i divertida.

Eternal Running a Santa Coloma de Queralt
Eternal Running a Santa Coloma de Queralt | Redacció

 

Com apuntar-se?

Encara hi ha temps i lloc per a més participants així que les inscripcions continuen obertes per acollir més ‘invencibles’. Les entrades per l’Eternal Running Invencible de Santa Coloma de Queralt es poden adquirir a la pàgina web de l'esdeveniment a un preu de 38 euros. Podeu veure també alguns dels divertits i originals obstacles que hauran de superar els participants clicant en aquest enllaç.


Comentaris

envia el comentari