Mourinho està enfonsat: sense equip, condemnat per frau i en crisi matrimonial

A l'exentrenador del Real Madrid li han saltat les llàgrimes quan ha reconegut que troba a faltar el futbol professional

Mourinho està travessant una etapa delicada
Mourinho està travessant una etapa delicada | CatalunyaDiari.cat

José Mourinho troba a faltar ser entrenador. Des que el desembre del 2018 va abandonar el Manchester United pels seus resultats desastrosos, l’exentrenador no ha trobat cap equip on entrenar, i es conforma amb un lloc de feina com a comentarista de partits de futbol a ‘Sky Sports’.

 

En una entrevista a ‘La gazzeta dello Sport’, ha reconegut emocionat que troba molt a faltar el fet d’entrenar: «Ho trobo a faltar. L’adrenalina, el camp, la feina. El futbol és el futbol», ha reconegut.

 

La caiguda d'una figura del futbol

La situació de l’exentrenador és complicada, encara un futur incert i travessa un moment vital que va en caiguda lliure. Si el seu estat emocional es troba pendent d’un fil, la seva vida personal va pel mateix camí: el frau fiscal i les polèmiques maritals el persegueixen, amb almenys dues amants que han acabat d’enfonsar, encara més del que estava, la seva imatge pública. A més a més, els seus últims fracassos en els diferents equips que ha dirigit, han acabat per convertir el que semblava una llegenda del futbol, amb una ombra del que hauria pogut ser.

El darrer febrer, l’exentrenador del Real Madrid va ser condemnat per un jutjat de Madrid a 1 any de presó per frau fiscal i a pagar una multa de 3 milions d’euros, pels delictes fiscals que va cometre en la seva etapa al capdavant de l’equip blanc.

 

Les amants de José Mourinho

Matilde, la dona de Mourinho
Matilde, la dona de Mourinho | CEDIDA

 

En el terreny sentimental, tot i que fa 30 anys que Mourinho està casat amb la seva dona Matilde, amb qui té dos fills, han sortit diversos escàndols amb algunes amants, i el diari ‘The Sun’ va afirmar que el portuguès hauria mantingut una doble vida durant la seva etapa madrilenya, començant una aventura el 2010 amb una anglesa 14 anys més jove que ell que es diu Prue Carter-Robinson.

 

Prue Carter-Robinson, possible amant de Mou durant la seva etapa com a entrenador a Madrid
Prue Carter-Robinson, possible amant de Mouhrino durant la seva etapa com a entrenador a Madrid | CEDIDA

 

El diari ‘The Star’ també va publicar l’any 2010 un article on es relatava que l'entrenador s'hauria tornat boig per una noia keniana que es deia Lelelsit Silvana, tal com asseguraven alguns familiars de la model: «Ell estava profundament enamorat d’ella. Hem vist diversos xats per correu electrònic i moltes trucades nocturnes entre ambdós».

 

La model keniata de qui Mou s'hauria enamorat perdudament
La model keniana de qui Mourinho s'hauria enamorat perdudament | CEDIDA

 

Anteriorment, l’any 2001, també se l’havia relacionat amb una altra amant, Elsa Sousa, a qui li hauria amagat que estava casat i que tenia dos fills. Tot i els rumors i els escàndols, el matrimoni sempre ho ha negat tot, però el que és veritat és que fa anys que viuen separats, ja que ell viu allà on la feina el porta i Matilde resideix amb els seus dos fills en una exclusiva urbanització de Londres.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari