Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de José Carlos Bernal somrient mirant de banda amb una camisa de ratlles de colors i María Teresa Campos somrient en vestit vermell

Així es va comportar José Carlos Bernal amb María Teresa Campos durant els últims anys

José Carlos Bernal revela a '¡De Viernes!' tots els detalls de la seva estreta relació amb María Teresa Campos

José Carlos Bernal donarà una esperada entrevista al programa ¡De Viernes!. Aquest esdeveniment marcarà una fita a la seva vida pública, ja que revelarà detalls de la seva relació amb la seva sogra, María Teresa Campos. Una altra dada cridanera és que José Carlos no estarà sol, ja que estarà acompanyat de la seva dona, Carmen Borrego.

En els darrers mesos hem vist un canvi notable en l'actitud de José Carlos Bernal cap als mitjans. La seva presència a la televisió ha augmentat considerablement, participant en programes com Supervivientes i atenent els periodistes amb total serenitat. Aquest canvi n'ha sorprès molts, ja que José Carlos sempre havia evitat el focus mediàtic.

Muntatge d'una fotografia de José Carlos Bernal amb la cara de Carmen Borrego a Supervivientes
Carmen Borrego i José Carlos Bernal s'asseuran junts a parlar de la seva vida a '¡De Viernes!' | Mediaset

A l'entrevista, José Carlos parlarà sobre la seva estreta relació amb María Teresa Campos i com ha influït a la seva vida. Els espectadors podran conèixer de primera mà com era la dinàmica familiar. A més, podran saber com Bernal es va convertir en un suport indispensable per a Maria Teresa i les seves filles.

L'especial relació de José Carlos Bernal amb María Teresa Campos

María Teresa Campos sempre va tenir una relació molt propera amb José Carlos Bernal. Tot i el seu baix perfil mediàtic, Bernal es va convertir en un pilar fonamental per a la família Campos.

María Teresa va confessar diverses vegades que José Carlos era "el millor que li havia passat a la seva família". Aquesta declaració ressalta l'estreta relació que compartien, marcada per la confiança i el suport mutu.

Primer pla de María Teresa Campos a la foto familiar de Nadal
María Teresa Campos sempre va estar encantada amb José Carlos Bernal | Europa Press

Cada diumenge, José Carlos i María Teresa es reunien per compartir menjars familiars. Aquestes reunions no només enfortien els llaços familiars. També brindaven a Maria Teresa un gran suport emocional.

"José Carlos m'ha ajudat molt, és una persona meravellosa. Ell em va dir que era una de les persones que més volia i jo a ell... És un home educat, afectuós, que et dona tranquil·litat", va comentar aleshores.

María Teresa Campos sempre ha ressaltat la figura de Josep Carles, arribant a considerar-ho com un fill més. Per tot això, José Carlos Bernal es va convertir en un confident. A més, ha transcendit que sempre n'estava molt pendent, preocupant-se pel seu benestar.

El suport de José Carlos Bernal a Carmen Borrego

La relació de José Carlos Bernal amb Carmen Borrego ha estat fonamental a la vida de tots dos. La Carme havia passat per moments difícils amb el seu exmarit. Per això, va trobar a Josep Carles un refugi i un suport constant.

La mateixa María Teresa Campos va reconèixer públicament la importància de Bernal a la vida de la seva filla. La periodista va expressar la seva alegria pel bé que havia fet a la seva filla.

"Estic molt contenta que la meva filla Carmen hagi trobat l'home de la seva vida. A Carmen li dona tranquil·litat, jo sé que m'estima molt i jo també a ell. La meva filla Carmen es mereixia aquest marit, perquè ella ho ha passat molt malament", va confessar María Teresa en una emotiva declaració.

Carmen Borrego amb un vestit taronja i verd i José Carlos Bernal amb camisa de ratlles somrient
José Carlos Bernal va ser el gran suport de Carmen Borrego | Europa Press

No hi ha dubte que José Carlos Bernal compartirà en detalls inèdits sobre la relació amb María Teresa Campos.

El retorn a la televisió, després d'anys de mantenir un perfil baix, ha generat una gran expectació. L'audiència està ansiosa per conèixer més sobre aquesta relació especial i l'impacte que ha tingut a la vida de tots els involucrats.

Sens dubte, aquest serà un moment televisiu inoblidable. Mostrarà el costat més humà i proper d'una de les famílies més conegudes al panorama espanyol.