Enxampen Isabel Pantoja amb una nova mentida que la deixa per terra

La cantant ho hauria fet per poder 'espiar' i xafardejar

Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat
'Socialité' ha enxampat a Isabel Pantoja amb un compte fals d'Instagram | Cedida

Isabel Pantoja ha deixat a tothom bocabadat després que hagi sortit a la llum que té un compte secret a Instagram. La cantant hauria decidit crear-se aquest perfil durant el confinament i el programa 'Socialité' ha publicat en exclusiva el nom del perfil que és privat: Cenicienta Gómez Martirio.

La 'tonadillera' ja té un compte oficial en aquesta xarxa social on supera els 300.000 seguidors però hauria decidit crear-se aquest perfil privat i secret per poder xafardejar amb tota llibertat a les persones que li interessa sense ser descoberta, segons el programa de Telecinco, aquest seria el seu objectiu de tenir un compte fals.

Són moltes les proves que confirmen que el perfil de Cenicienta Gómez Martirio pertany a Isabel Pantoja i és que els seus fills, Isa P i Kiko Rivera, i la seva neboda, Anabel Pantoja, estan entre els seus seguidors. A més, Isabel va mantenir una conversa amb Anabel en ple directe d'Instagram amb aquest usuari.

Un compte fals per espiar les exparelles de la seva filla

Amb aquest compte Isabel Pantoja aprofitaria per espiar a les exparelles de la seva filla. Des d'aquest perfil la cantant segueix a molt poca gent, poc més de mig centenar d'usuaris, però entre ells hi ha Alberto Isla i Omar Montes.

El més sorprenent però és que la 'tonadillera' no segueix a Asraf, l'actual xicot de Chabelita. Segons sembla, Isabel Pantoja no estaria interessada en 'espiar' l'actual parella de la seva filla i qui, probablement, es converteixi en el seu futur marit.

La cosa però no acaba a aquí. Isabel Pantoja també utilitza el compte d'Instagram per donar-se 'autolike' i així sumar una reacció més a les publicacions que fa al seu compte oficial on anuncia totes les seves actuacions i els seus treballs.


Comentaris

envia el comentari