Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Concentració davant de Telecinco per a l'entrevista de Rocío Carrasco

Alguns usuaris de Twitter han organitzat una reunió aquesta tarda per rebre la filla de 'la més gran'

Aquesta nit es viurà un dels moments televisius més esperats de les últimes dues dècades. Sí, perquè, per fi, Rocío Carrasco parlarà. És cert que en les últimes setmanes ho ha estat fent a través de la seva sèrie documental. No obstant això, no és menys cert que hi havia ganes d'escoltar-la en directe. Això succeirà en poques hores perquè concedirà l'anhelada entrevista a Telecinco.

Existeix una gran expectació entorn de les paraules que ella digui. Especialment la tenen els seus seguidors i les persones que l'han cregut des del primer moment. I molts d'ells tenen intenció de rebre-la en la citada cadena.

Concentració a Telecinco

Els incondicionals de Rocío Carrasco i els que la recolzen en l'acusació de maltractament al seu ex, Antonio David, volen que noti el seu afecte. Per això, estan usant les xarxes socials per a convocar una concentració a les portes de Telecinco. D'aquesta manera, desitgen rebre-la com es mereix quan arribi als estudis de la cadena.

Aquesta convocatòria està circulant a Twitter, fonamentalment, amb un missatge que diu així: «Quedada el dimecres 21 en les instal·lacions de Mediaset per a rebre amb aplaudiments a Rocío Carrasco. A les 17.15 hores». Això sense passar per alt que volen respecten les mesures imposades per la pandèmia. Per això, se sol·licita als assistents que mantinguin la distància de seguretat en tot moment.

De la mateixa manera, s'ha penjat un segon missatge que diu així: «Rocío Carrasco arribarà a Mediaset abans de les 20 hores (dit per Paz Padilla) al costat de Fidel. Es rumoreja que entrin per la porta de l'estudi 6 ('GH', 'SV'). Estigueu atents a qualsevol cotxe sospitós o pot ser que vagin amb el seu propi. Gràcies a tots els que vagin, gaudiu del dia i secundar-la molt».

Rocío Carrasco s'ha donat a conèixer que està molt tranquil·la perquè contarà la seva història. No obstant això, segur que rebre els aplaudiments i l'afecte directe de la gent li dóna força de cara a l'entrevista.

Nombrosos suports en xarxes socials

De la mateixa manera, en Twitter, sota l'etiqueta «RocioYoSiTeCreo», són també molts els internautes que han mostrat i estan mostrant en aquests moments el seu suport a la famosa. En concret, ho han fet a través de missatges com aquests:

  • «Mentre Rocío Flores, amb un teatre bastant dubtós, ha deixat per mentidera a la seva mare davant de tota Espanya. El seu pare amagat mou a les seves marionetes des del sofà. Rocío Carrasco, avui les teves paraules són més precises que mai».
  •  
  • «Gràcies, Rocío Carrasco, per donar-nos veu. No tinc paraules. Cada vegada que t'escolto revisc tot i no puc parar de plorar. Ets molt forta i que mai ningú et faci dubtar del bona mare que ets».
  •  
  • «Ànim Rocío. Estem amb tu».
  •  
  • «La veritat triomfa per si mateixa. Has trencat el teu silenci per a poder renéixer. Amb la teva història moltes dones s'han sentit identificades i han començat a trencar aquest mur que crea el masclisme i la violència. Avui serà el teu gran dia. Gràcies per la teva valentia».

El que se sap d'aquesta nit especial

A més de saber que Rocío Carrasco serà rebuda per incondicionals a les portes de Telecinco, hi ha més dades sobre aquesta vetllada especial. Així, se sap que Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera seran els que estaran al capdavant del programa.

D'igual manera s'ha exposat que es comptarà amb 28 col·laboradors, i també que la protagonista no ha vetat a cap. D'aquí ve que vagi a tenir cara a cara a alguns rostres de Telecinco que l'han atacat contundentment. Ens estem referint a Kiko Matamoros o María Patiño, entre altres. La nit promet realment. A nivell televisiu segur que és històrica.