Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco es cansa i confessa com està realment Carmen Sevilla

L'actriu Carmen Sevilla ha fet 92 anys

Carmen Sevilla és 'la novia de España'. La seva bellesa, el seu carisma, la seva entrega a la interpretació han fet que s'hagi convertit en una de les actrius més estimades del país. Encara que ella ja no ho pugui recordar.

Concha Velasco i ella van ser les actrius que van canviar les regles per totes les que van arribar després. Elles van ser les que van obrir camí a tota una generació d'intèrprets.

L'artista pateix Alzheimer des del 2009, encara que no va parar de treballar fins que la malaltia es va començar a fer notar. El seu fill Augusto Algeró Jr, amb el beneplàcit de la seva mare, va decidir allotjar-la en una residència geriàtrica perquè no li faltés absolutament res.

Imatge de Concha Velasco.
Concha Velasco ha estat una de les millors actrius d'Espanya. | Europa Press
 

Això sí, l'estat real de Carmen Sevilla és un misteri. Només uns quants poden saber com es troba l'artista. Un cercle que, de mica en mica, va avançant alguns detalls sobre l'estat de l'actriu.

Tot i això, encara són pocs i no se sap exactament qui pot saber aquesta informació. Alguns rumors indiquen que amigues com Concha Velasco sabrien com es troba la seva companya.

Declaracions sobre l'actriu

Encara que en els últims dies qui més dades ha compartit sobre això ha estat el fidel amic de la sevillana, Moncho Ferrer. L'artista es troba perfectament cuidada i atesa a la residència, a Madrid.

Allí, cada setmana rep visites dels seus familiars i amics. Moncho, per exemple, hi va religiosament, almenys, una vegada cada set dies.

I ha estat aquell dia quan els reporters han aprofitat per parlar amb l'estimat amic de l'actriu. «Vinc a veure-la cada setmana i m'acabo de trobar el seu fill Augusto, que també la venia a veure», comentava.

Imatge de Carmen Sevilla de jove.
La bellesa de l'artista traspassava les pantalles. | Twitter: @josutpuk
 

Segons el seu fill Augusto Algeró Jr, la malaltia té la seva mare paralitzada en un moment atemporal, en què amb prou feines reconeix els seus éssers estimats. Però això no fa sinó accentuar el caràcter gentil, afectuós i generós de Carmen. «Si no existís, caldria inventar-la», deia amb amor.

Moncho aclaria que la intèrpret «està bé, dins del que per a ella és estar bé». El seu amic deia que l'havia deixada perfectament pentinada i escoltant la banda sonora de La bella de Cádiz. Encara que, diu, no li posen les pel·lícules ni la música per no trontollar la calma en què es troba.

«Carmen necessita pau i tranquil·litat», sentenciava davant de les càmeres.

Concha Velasco, molt unida a la seva amiga

L'actriu Concha Velasco tampoc no viu un gran moment pel que fa a la seva salut. El setembre del 2021, la cantant anunciava que es retirava dels escenaris i es traslladava a una residència.

Allí es troba molt ben cuidada, malgrat que hi ha vegades que la vellesa no perdona. Fa poc, la família va tenir un petit ensurt. Encara que no s'ha sabut exactament què va passar, els seus fills han dit que tot ja està sota control.

Concha Velasco i el seu fill, Manuel.
Concha Velasco amb el seu fill Manuel, amb qui està molt unida. | Europa Press
 

«Ara es troba molt millor perquè van reaccionar a temps i van poder coordinar amb els metges de l'hospital Puerta de Hierro tot allò que té relació amb les seves malalties», deia.

Concha Velasco sembla ser conscient de tot, ja que fa poc es pronunciava sobre el tema d'Íñigo Onieva i Tamara Falcó. «Pobre noi, la que li està caient a sobre. Una infidelitat no és per tant», confessava a la periodista Beatriz Cortázar.